Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Листопада, 2019 р., 17:29
       Голодомор в Україні – не історична минувшина, а трагічна сторінка історії, яка не має терміну давності і забуття. Вона була і залишається незагоєною раною генетичної пам’яті українського народу.
22 Листопада, 2019 р., 11:34
      21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Ми  вшановуємо патріотизм та мужність наших співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина та національних інтересів нашої держави.  У цей день ми згадуємо про загиблих патріотів та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній  державі.
21 Листопада, 2019 р., 16:57
      21.11.2019 року на базі НВК «Узинська гімназія» відбувся обласний семінар для методистів методичних кабінетів Київщини «Підвищення професійної компетентності вчителів початкових класів з питань організації рухової активності молодших школярів у контексті Нової української школи» за участі Романюк О.В., методиста відділу початкової освіти КНЗ КОР  «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», та Качуровського В.С., завідувача відділу фізичної культури та захисту Вітчизни цього ж закладу.
15 Листопада, 2019 р., 09:57
         14 листопада 2019 року відбувся І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Образотворче мистецтво», в якому взяли участь конкурсантки із Узинської ОТГ, Ржищівської ОТГ та Білоцерківського району.
13 Листопада, 2019 р., 11:20
        У листопаді 2019 року   відбувся І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Початкова освіта» на базі  опорного закладу освіти «Шкарівський академічний ліцей – центр позашкільної освіти» . У конкурсі взяли участь 10 учасників із закладів освіти:
11 Листопада, 2019 р., 16:31
      В Узинській загальноосвітній школі І – ІІ ст. №5 з 04.11 по 09.11.2019 р. пройшов тиждень рідної мови, протягом якого учні були активними учасниками тематичних уроків, годин спілкування та позакласних заходів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь