Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Лютого, 2020 р., 12:33
       19 лютого 2020 року за спільної ініціативи Білоцерківського міськрайонного управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Київській області  та  Узинської міської ради   на базі  Узинської  гімназії проведено  семінар-нараду з питань вимог законодавства до операторів ринку щодо забезпечення простежуваності, основних принципів до безпечності харчових продуктів, дотримання гігієнічних норм при транспортуванні харчових продуктів. Цільова аудиторія заходу -  керівники, медсестри, кухарі закладів освіти, уповноважені  представники управління  Держпродспоживслужби, постачальники харчових продуктів та продовольчої сировини.          У нараді взяли участь Узинський міський голова Віталій Гринчук, заступник міського голови Оксана Кравченко; Володимир Вовкотруб - начальник Білоцерківського міськрайонного управління Головного  управління Держпродспоживслужби в Київській області, Андрій Зінченко - заступник начальника управління, та провідні фахівці управління Євген Бобокал, Ліна Чмирук, Ганна Шелест; начальник гуманітарного відділу виконавчого комітету Узинської міської ради Юрій Мар'яновський та головний спеціаліст гуманітарного відділу Ярослава Кушнір.
20 Лютого, 2020 р., 09:06
     Відзначається щорічно 20 лютого  заради вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.
17 Лютого, 2020 р., 16:13
       12 лютого відбулось засідання Кабінету Міністрів України під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука. Позицію Асоціації міст України представляв заступник Виконавчого директора АМУ Володимир Мягкоход.
17 Лютого, 2020 р., 12:09
      Голова громади В. Ю. Гринчук  вручив  цінні  подарунки та Почесну грамоту Узинської міської ради колективу Чепиліївського сільського клубу, за  багаторічну плідну  творчу діяльність, вагомий внесок у розвиток української національної культури та  високий рівень підготовки культурно-мистецьких заходів.
15 Лютого, 2020 р., 11:44
    Цього лютневого дня Україна заслужено вшановує своїх співвітчизників —учасників бойових дій на території інших держав. Адже, несучи нелегку службу в «гарячих точках»планети, вони щохвилини ризикували не лише здоров’ям, а й життям заради життя і свободи інших. Їх честь, доблесть, вірність військовому та громадянському обов’язку є гідним прикладом для наслідування та викликає у нас почуття гордості і вдячності. 
13 Лютого, 2020 р., 11:40
      15 лютого 1989 року –  особливий день в історичному календарі. Закінчилася десятилітня ніким і нікому не оголошена трагічна війна,  але в людській пам’яті вона буде жити довго, бо її історія написана кров’ю солдат і сльозами  жінок і матерів, обелісками з залізними зірочками.  Ми  віддаємо шану мужності та героїзму  воїнам,  які  виконували непросту місію на території чужої держави.
06 Лютого, 2020 р., 10:20
24 грудня 2019 року Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг встановила нові тарифи на доставку газу та змінила порядок оплати послуг з доставки газу. З січня цього року  вартість послуги з доставки газу виключена з загального рахунку за газ і виставлена окремим платежем.  Розділення рахунків відбудеться для споживачів усієї країни.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь