Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Лютого, 2020 р., 12:11
       З 30 січня по 1 лютого у боксерському залі Броварського вищого училища фізичної культури відбувся Чемпіонат Київської області з боксу серед юнаків 2006-2007р.н. Цей Чемпіонат, є відбірковим до зонального Чемпіонату України, який відбудеться у кінці лютого місяця у місті Вінниця. Приймати участь у зональному Чемпіонаті, матимуть право боксери, які зайняли перше та друге місце у своїх вагових категоріях.
30 Січня, 2020 р., 15:37
Тривають перевірки харчоблоків навчально-виховних закладів Білоцерківського району та м. Біла Церква
30 Січня, 2020 р., 15:36
Білоцерківське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє, що за результатами лабораторних досліджень проб біоматеріалу, відібраного в господарстві ПП «Хутір» (с. Бугаків, Немирівського району, Вінницької області) встановлено діагноз – грип птиці. За попередньою інформацією, станом на початок року на підприємстві утримувалося близько 98 тис. голів птиці. Крім того, у неблагополучну зону потрапили ще два підприємства ТОВ «Немирів-Поділля» та СТОВ «Колосок». Виходячи з вищезазначеного, з метою недопущення занесення збудника пташиного грипу на території м. Біла Церква, Білоцерківського району та об’єднаних територіальних громад, надаємо коротку характеристику захворювання та основні заходи профілактики, виконання яких зменшить загрозу виникнення цієї небезпечної хвороби.
30 Січня, 2020 р., 15:12
Ця стаття має на меті попередити людину про небезпеку контакту з безпритульними та дикими тваринами, які нерідко є носіями страшної інфекції. Що необхідно знати про сказ і як захиститися населенню від нього?
29 Січня, 2020 р., 16:43
        Сьогодні ми вшановуємо пам’ять молодих воїнів, загиблих в бою під Крутами  29 січня 1918 року.  Ще зовсім молоді, безвусі , без військового досвіду юнаки постали проти цілої армії Муравйова. Під синьо-жовтим прапором , співаючи український гімн, вони три дні мужньо боролися. За свідченням учасників подій, ймовірно вбито було близько 300 осіб з українського боку. 29 січня 1991 року в Крутах було встановлено березовий хрест та відбувся перший громадський мітинг.  На початку  2012 року  на місці дерев’яного хреста на Аскольдовій могилі  було встановлено справжній пам’ятник:  виготовлений із дорогого каменя «козацький хрест», у центрі якого висічений тризуб, під яким символічна цитата із святого Євангелія: «Найбільша  любов – життя покласти за друзів». 
23 Січня, 2020 р., 12:01
      Відповідно до ч.3 та ч.6 ст.4 та ч.5 ст. 5 ЗУ "Про оцінку впливу на довкілля" Узинська міська рада оприлюднює Повідомлення  ПП "СІТІ-ТОРГ" про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля № 20201215167. 
23 Січня, 2020 р., 11:55
      Відповідно до ч.3 та ч.6 ст.4 та ч.5 ст. 5 ЗУ "Про оцінку впливу на довкілля" Узинська міська рада оприлюднює Повідомлення  ТОВ "Узин - Агроінвест" про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля № 20201105110. 
22 Січня, 2020 р., 18:04
      День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Виголошення поборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної і територіальної єдності. Цьогоріч  виповнюється 101 річниця з дня проголошення Акту злуки. Сьогодні Україна знову відстоює територіальну цілісність у війні із зовнішнім агресором – Російською Федерацією.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь