Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Жовтня, 2019 р., 08:38
       3 жовтня 2019 року в Узинському Будинку культури було напрочуд людно. Саме в цей день керівники закладів освіти,  учителі, вихователі, керівники гуртків, бібліотекарі зібралися дружною родиною для того, щоб отримати привітання, нагороди й відзнаки за свою щоденну клопітку працю, за своє вміння сіяти вічне і розумне, за  терпіння і невичерпну любов, за свій професіоналізм і творчий потенціал.
30 Вересня, 2019 р., 16:32
       27 вересня 2019 р. у рамках реалізації проекту «Військово-гімназійний клас», відповідно до Програми національно-патріотичного виховання Узинської ОТГ, молодим поповненням кадетів Білоцерківського військово-гімназійного корпусу, що навчаються в НВК «Узинська гімназія», було складено Урочисту обіцянку.
30 Вересня, 2019 р., 15:43
      З 27 по 29 вересня у м.Васильків пройшов чемпіонат Київської області з боксу серед юнаків 2006-2007 років народження, в якому взяли участь вихованці відділення боксу Центру фізичної культури та спорту ім. П.Р.Поповича під керівництвом тренера-викладача Кириченка Руслана Олександровича.  Вітаємо з третім місцем Вишнівського Іллю у ваговій категорії 37 кг та Михайлова  Віталія з другим місцем у ваговій категорії 56 кг!
30 Вересня, 2019 р., 12:38
      У закладах освіти Узинської ОТГ пройшов тиждень досліджень природи. Кожна школа запланувала і провела свої заходи, творчо підійшла до відбору завдань для юних дослідників. В Узинській загальноосвітній школі №5 діти працювали з мікроскопами, вивчали вплив мінеральних добрив на ріст кімнатних рослин, провели фотоконкурс домашніх улюбленців.
30 Вересня, 2019 р., 12:34
         Після прийняття нового Закону Україну «Про освіту», яким було визначено пріоритетні завдання розвитку освіти, школам надано автономію у вирішенні багатьох питань, зокрема у забезпеченні реалізації політики академічної доброчесності. Цій темі було присвячено семінар-практикум для заступників директорів закладів освіти нашої ОТГ, який відбувся на базі Узинської ЗОШ №5.           Учасники семінару обговорили, що таке академічна доброчесність і недоброчесність, як можна викорінити списування, плагіат, підказки, фальсифікації в освітньому процесі. Під час практичної роботи заступники директорів працювали на сайті антиплагіату й навчилися визначати рівень унікальності текстів, підвищувати цей рівень тощо. Учасники семінару розробили рекомендації щодо дій учителів та адміністрацій закладів у питанні забезпечення академічної доброчесності.
30 Вересня, 2019 р., 12:23
Фонд направив 5,5 млрд грн на фінансування щомісячних допомог потерпілим на виробництві
27 Вересня, 2019 р., 10:00
Шановні  працівники  дошкілля!
23 Вересня, 2019 р., 14:36
       В Узинській об’єднаній територіальній громаді активно ремонтуються  аварійні дороги й будуються  нові.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь