Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Вересня, 2019 р., 10:38
       Фінансове управління виконавчого комітету Узинської міської ради повідомляє, що Державною казначейською службою України на виконання п.3 Постанови Правління Національного банку України від 28.12.2018 р. № 162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку  (IBAN) в  Україні» здійснюється заміна діючих рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів, відповідно до стандарту IBAN (29 літерно-цифрових символів) із збереженням довжини номера рахунку аналітичного обліку – не більше 14 цифрових символів. З  01.10.2019 по 31.10.2019 рр. діє перехідний період, а з 01.11.2019 р. - рахунки за стандартом  IBAN будуть діяти у постійному режимі.
17 Вересня, 2019 р., 10:32
     17 вересня Україна відзначає День рятівника. Це професійне свято працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, хто ліквідовує наслідки надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захищає життя і здоров’я людей.
17 Вересня, 2019 р., 08:56
     14 вересня учні НВК «Узинська гімназія», разом з батьками і вчителями, не порушуючи гімназійних традицій, вирушили у похід. Це був ювілейний 20 осінній похід, тому до заходу долучилися лідери учнівського самоврядування освітніх закладів громади разом з педагогами-організаторами, а також Голова Узинської ОТГ Гринчук Віталій Юрійович та завідувач відділу позашкільної роботи Бобровник Ірина Анатоліївна.
16 Вересня, 2019 р., 10:22
     З кожним роком фізична культура і спорт дедалі активніше входить у життя жителів Узинської громади, створюються  і покращуються  умови для заняття спортом. Влада громади переймається питаннями розвитку фізичної культури та спорту. Прикладом цього є нещодавнє відкриття нового багатофункціонального спортивного комплексу зі штучним покриттям, придбання боксерського рингу, відновлення  футбольного поля.
16 Вересня, 2019 р., 10:14
Білоцерківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє про початок проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин.
13 Вересня, 2019 р., 12:31
   12 вересня 2019 року Позашкілля Узинської громади вкотре гостинно відчинило двері для своїх вихованців. Веселі ігри, розваги та конкурси чекали на них.
13 Вересня, 2019 р., 12:27
         12 вересня 2019 року відбулася стратегічна сесія «Обговорення стратегії розвитку галузі освіти на період до 2027 року», в якій узяли участь начальник гуманітарного відділу Ю.В.Мар’яновський, завідувач центру підтримки інклюзивної освіти  Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів Т.М.Луценко, керівники закладів дошкільної, загальної середньої освіти Узинської ОТГ. Під час зустрічі обговорювалися сучасний стан, досягнення і проблеми в освіті.
11 Вересня, 2019 р., 12:29
      У Київському РВ АМУ розпочався практикум в рамках Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID. Практикум із застосування законодавства на тему: «Інструменти економічного розвитку громади». Модератор практикуму - Ревенко Тетяна, регіональний консультант з питань місцевого економічного розвитку Асоціації міст України.
10 Вересня, 2019 р., 22:06
           7-8 вересня 2019 року в Національному музеї народної архітектури та побуту  України  «Пирогово» відбувся  Осінній ярмарок народного мистецтва. Під відкритим небом зібралися майстри декоративно-прикладного мистецтва, фольклорні, вокальні,  театральні колективи з усіх регіонів країни. У музейному святі взяли  участь і наші фольклорні  колективи : «Джерело» м. Узин та «Вербиченька» с. Йосипівка  (художній керівник  Шемберко О.В.).  Вони  гідно представили Узинську громаду. Глядачі вітали наших аматорів народної пісні оплесками.                 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь