Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Жовтня, 2019 р., 16:31
          19 жовтня у м. Біла Церква на базі ДЮСШ "Богатир" пройшов Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків на призи ЗТУ В. Лозового, в якому взяли участь збірні команди Украни, Молдови, Білорусії, Єстонії, Литви та Азербайджана. Вихованець Комунальної установи «Центр фізичної культури і спорту ім. П.Р. Поповича» Узинської міської ради Грушовий Данило в ваговій категорії 110кг. виборов золоту нагороду!
18 Жовтня, 2019 р., 16:40
       Сьогодні в гімназії відбувся ОСІННІЙ ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ. Танці і пісні у супроводі веселої української музики, смакування козацьким кулішем і традиційними українськими стравами, участь у розвагах, змаганнях, незабутня фотосесія на фоні колоритної фотозони – це не повний перелік яскравих сюжетів фестивалю. Найголовнішою ж окрасою його стали учасники – щирі, привітні, усміхнені, активні діти і їхні рідні та друзі.
17 Жовтня, 2019 р., 16:46
         17 жовтня  2019 року  о  14 годині в поліклініці комунального некомерційного підприємства «Узинська міська лікарня» Узинської міської ради  пролунав сигнал «ПОЖЕЖА».  Реагування  працівників  лікарні було миттєвим.  У ході тренувань  працівники  поліклініки  діяли  згідно   затвердженої  «Схеми оповіщення». Після виникнення  умовної пожежі   здійснена евакуація працівників і відвідувачів поліклініки.
16 Жовтня, 2019 р., 10:59
        Оголошується конкурс на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Узинська міська лікарня» Узинської міської ради.
15 Жовтня, 2019 р., 10:05
         14 жовтня 2019 року Узинська громада вшановувала героїв, що боронили нашу державу в усі часи. Низка святкових заходів розпочалися на центральному стадіоні, де учні 4-6 класів закладів освіти громади взяли участь у спортивно-патріотичній грі «Козацький гарт».          З 2019 року в нашій громаді започатковано нову традицію і відтепер щороку 14 жовтня будуть проходити подібні змагання. А наразі ми маємо переможців 2019 року:
11 Жовтня, 2019 р., 11:32
      10 жовтня на базі ОЗЗСО Узинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 пройшов навчальний семінар  «Використання інтерактивного обладнання».  Компанія INTBOARD   представила   новинки в світі інтерактивного обладнання.  Спеціалісти надали кваліфіковану консультацію  з правильного застосування педагогом інтерактивного устаткування на заняттях та в позакласній роботі, що сприяє більш наочному і предметному засвоєнню навчального матеріалу. Розповіли, як різноманітна сучасна мультимедійна техніка дозволяє ефективно донести до школярів нові та цікаві факти та відомості з навколишнього світу, а також світу науки і культури.  
11 Жовтня, 2019 р., 11:28
        10 жовтня на базі Узинської загальноосвітньої школи №5 відбувся педагогічний майданчик для шкільних бібліотекарів. Вони обговорювали проблему розвитку компетентного читача.
10 Жовтня, 2019 р., 15:38
       Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області повідомляє, що з 01 жовтня 2019 року вступають в дію нові небюджетні рахунки, відкриті на ім’я територіальних органів Державної податкової  служби України для сплати єдиного соціального внеску та фінансових санкцій за стандартом IBAN (29 літерно-цифрових символів).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь