Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Податкова інформує:

Дата: 08.09.2021 11:23
Кількість переглядів: 538

Місцеві громади Білоцерківського району отримали понад 1,8 млрд. гривень місцевих податків і зборів

   З початку року платники податків району спрямували до місцевих бюджетів громад 1820 млн.гривень. Слід зазначити, що найбільшим бюджетоутворюючим джерелом місцевих бюджетів залишається податок на доходи фізичних осіб (ПДФО). За 8 місяців 2021 року його сукупні надходження склали 1270 млн.гривень або 69,7% у структурі надходжень.

  Платники малого та середнього бізнесу, які обрали спрощену систему оподаткування, сплатили до бюджетів громад 309 млн.гривень, що становить 17% надходжень. В тому числі: юридичні особи перерахували – 31 млн.грн., фізичні особи – підприємці – 225 млн.грн., сільськогосподарські товаровиробники 52,8 млн.грн.

Крім того, надходження по земельному податку та орендній платі склали  – 143 млн.грн., податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки – 63,5 млн.грн., податку на прибуток – 21,6 млн.грн.

 

Добровільне декларування: Декларація подається лише в електронному вигляді

  Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що з 1 вересня 2021 року розпочалося одноразове (спеціальне) добровільне декларування громадянами України активів (розміщених на території України та/або за її межами), які належать їм на правах власності та з яких, відповідно до вимог законодавства та/або міжнародних договорів, не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори.

Відповідна Декларація подається в електронному вигляді за формою затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 02.08.2021року №439.

Звертаємо увагу громадян, що у банері «Одноразове добровільне декларування» на вебпорталі Державної податкової служби України за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya/deklaratsiya/zrazok-zapovnennya/ розміщено наступні приклади заповнення одноразової (спеціальної) добровільної декларації:

  • Одноразова (спеціальна) декларація, що подається до Державної податкової служби України з 1 вересня 2021 року по 1 березня 2022 року;
  • Одноразова (спеціальна) декларація, що подається до Державної податкової служби України з 1 вересня 2021 року по 1 березня 2022 року зі сплатою збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування трьома рівними частинами.

Ознайомитися з покроковою інструкцією створення та відправки декларації з використанням Електронного кабінету можна за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya/deklaratsiya/pokrokova-instruktsiya/.

Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

 

 

Білоцерківська ДПІ : З початку року податківцями надано понад 9,5 тисяч адміністративних послуг

   За січень – серпень 2021 року кількість наданих адміністративних послуг працівниками Білоцерківської ДПІ ГУ ДПС у Київській області становить –9566, за звітний місяць – 1224.

Видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України(у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків за поточний рік –5874, за звітний місяць – 833;

Найбільш запитуваною стала послуга із внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта за поточний рік – 36, за звітний місяць – 3;

Видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків за поточний рік -1987; за звітний місяць – 153;

Реєстрація реєстратора розрахункових операцій – за поточний рік -37; за звітний місяць – 91;

Реєстрація книг обліку розрахункових операцій - за поточний рік -872; за звітний місяць –102;

Реєстрація розрахункових книжок - за поточний рік -197; за звітний місяць – 12;

Надання витягу з реєстру платників податку на додану вартість - за поточний рік -283; за звітний місяць –30;

Нагадуємо, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь