Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Квітня, 2020 р., 15:39
1 квітня 2020 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову «Питання підвищення пенсійних виплат та надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році», яка передбачає:
06 Квітня, 2020 р., 11:08
Прийняті Постановою №211 нові норми обмежувальних заходів викликали в українців безліч запитань.
03 Квітня, 2020 р., 11:47
              Вірусний гепатит А часто називають хворобою Боткіна, або ж вірусним гепатитом А. Це гостре інфекційне захворювання. Хвороба   відома  також як жовтяниця, адже одним із її проявів може бути пожовтіння рогівки очей. Гепатит А найчастіше вражає  дітей від п’яти до п’ятнадцяти років та викликається  вірусом,  який циклічно циркулює в природі. Він вражає печінку – орган, де відбуваються  важливі біохімічні процеси, зокрема вуглеводний, білковий та жировий. Виникає захворювання, коли кал хворої людини потрапив через ротову порожнину до кишечника здорової. Відбувається це через попадання фекалій у питну воду, місця плавання, харчові продукти, на руки, іграшки, жувальні гумки, білизну тощо. Можливе перенесення вірусу і мухами. Це типова хвороба брудних рук.
02 Квітня, 2020 р., 16:42
      В Узинській громаді організовано допомогу найменш захищеним - усім одиноким людям похилого віку, які перебувають на обслуговуванні в Центрі надання соціальних послуг. Усі вони отримали продуктові набори: різноманітні крупи, цукор, борошно, олію, ковбасні вироби.        Крім того, людям роздано захисні маски та інформаційні картки. Узинська міська рада щиро дякує підприємствам, які допомогли в організації цієї справи:   ФГ "Довіра Я" (Янковський С.Ю.),  ПОП "Агрофірма Узинська"( Козачук М.А.),  ФГ "Ямбуренко" (Ямбуренко  А.М.), ТОВ "Візит"  (Глиняна Т.А.), ТДВ "Узинський цукровий комбінат" (Моісеєнко О.Ю.), ТОВ " Алькор- Агротрейд" (Щербак Є.)
30 Березня, 2020 р., 16:50
         В Узинській громаді за ініціативи міського голови В. Ю. Гринчука проводиться акція "Захисти себе - убезпеч інших". У її рамках працівники соціальних служб безкоштовно розповсюджують маски серед жителів Узина.  Ця акція  покликана  забезпечувати людей масками, проводити  інформаційно - роз'яснювальну роботу щодо необхідності дотримання правил карантину.         Узинська міська рада вкотре закликає жителів громади бути уважними до свого здоров'я,  суворо  дотримуватися правил особистої гігієни і, по можливості, залишатися вдома.
30 Березня, 2020 р., 16:45
       Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області (далі - Головне управління) отримано лист Держпродспоживслужби від 19.03.2020 р. № 15.4-13/2/4469 стосовно надходження листа від Асоціації представників міжнародних фармацевтичних виробників AIMP Ukraine від 16.03.2020 р. № 2003/16-01 щодо розповсюдження реклами лікарських засобів з інформацією про лікувальні дії на коронавіруси та наступним повідомляється.
30 Березня, 2020 р., 16:22
         На території Узинської ОТГ створено  штаб з ліквідації надзвичайної ситуації, який  співпрацює  з новоствореним Антикризовим центром допомоги Київщини, що спрямований на об’єднання зусиль у боротьбі з подальшим поширенням коронавірусу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь