Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Квітня, 2020 р., 13:56
     Узинський сектор обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Київській області інформує, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.04.2020 №251 “Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році’’, 23 квітня 2020 року по Узинському сектору було профінансовано кошти в сумі 4946000 грн. в повному обсязі.
30 Квітня, 2020 р., 10:07
За інформацією Узинської міської лікарні, в терапевтичному відділенні знаходиться 2 хворих з пневмонією, результат обстеження методом ПЛР-діагностики на COVID-19 – негативний.
29 Квітня, 2020 р., 15:45
                За підтримки Узинського міського голови та депутатського корпусу   було вшановано  подвиг ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Представники соціальних служб міської ради вручили ліквідаторам продуктові набори. Необхідні пакунки з продуктами отримали ті «чорнобильці»  громади, які сьогодні потребують підтримки найбільше.
29 Квітня, 2020 р., 15:42
    З початку року на Київщині витрати на всі види допомог (по матеріальному забезпеченню) склали 145,6 млн. гривень
29 Квітня, 2020 р., 10:46
За даними Узинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району» БЦРР, зареєстровано два лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19.
28 Квітня, 2020 р., 16:17
     Знову будемо говорити про нітрати. Вміст нітратів у ранніх овочах в 2-3 рази більший, ніж в овочах, які вирощують у звичний для них період. Як захистити себе від надмірної кількості шкідливих речовин?    Хоча нітрати і забезпечують ріст рослин, але завелика їх кількість, що накопичується в овочах, а потім потрапляє в організм людини, шкодить здоров’ю. Нітрати можуть призвести до отруєнь,  порушень діяльності центральної нервової системи, серця, пониження кров’яного тиску. Вони також зменшують кількість йоду, що призводить до збільшення щитовидної залози і порушення її роботи, перешкоджають засвоєнню вітаміну А. До негативного впливу нітратів найбільш чутливі немовлята, які перебувають на грудному вигодовуванні (нітрати передаються разом з молоком матері), діти до 1 року та особи похилого віку, а також хворі на анемію, люди, котрі, які страждають від розладів серцево-судинної, дихальної системи.
27 Квітня, 2020 р., 10:31
За даними Узинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району» БЦРР, зареєстровано два лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19.
26 Квітня, 2020 р., 12:16
       26 квітня 2020 року, у день пам’яті Чорнобильської трагедії, Узинський міський голова В.Ю. Гринчук, депутати та ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вшанували всіх причетних до цього дня покладанням квітів до пам’ятника жертвам Чорнобильської трагедії.
26 Квітня, 2020 р., 08:34
         Аварія на Чорнобильській АЕС стала одним з похмурих символів трагедії, до якої може призвести техногенна катастрофа. Не стихає відлуння Чорнобильських дзвонів, не втрачає своєї гіркоти слід, який залишила після себе страшна аварія  на 4-му енергоблоці Чорнобильської АЕС.    І яка  призвела до непоправних медичних, економічних, соціальних і гуманітарних наслідків. За екологічними наслідками, аварія переросла у планетарну катастрофу: радіоактивним цезієм було забруднено 3/4 території Європи. І ми не маємо права забути про це!
24 Квітня, 2020 р., 12:18
       23 квітня Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області спрямувало на виплату одноразової грошової допомоги понад 480 мільйонів гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь