Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Березня, 2020 р., 12:45
      9 березня 2020 року біля погруддя Т.Г.Шевченка в місті Узин відбувся урочистий мітинг пам’яті з нагоди відзначення 206 річниці від дня народження національного пророка, невмирущого генія слова, народного поета, художника, борця за ідеали справедливості та добра, за кращу долю України та народу -  Т.Г.Шевченка.
07 Березня, 2020 р., 15:12
        Міжнародний жіночий день  8 березня – світле  свято любові і краси. У цей день весняного пробудження й оновлення вшановують жінку – дарують привітання , квіти, увагу.
05 Березня, 2020 р., 16:50
         НВК «Узинська гімназія» сьогодні радо вітала гостей з нагоди наближення пам’ятної дати – Дня народження великого Кобзаря, Тараса Григоровича Шевченка. Бібліотекар Заєць Н.Ф. підготувала виховний захід,  який об’єднав декілька поколінь спільним сприйняттям Великого Тараса, який через віки доніс найголовніші для української нації істини: своєрідні десять заповідей, у яких відбилося його уявлення про українську мрію і про те, що стоїть їй на перешкоді.
03 Березня, 2020 р., 11:28
       03 березня 2020 року у Конгресно-виставковому центрі "Парковий" голова Узинської міської ОТГ Віталій Гринчук, на запрошення Асоціації міст України взяв участь у широкому публічному обговоренні змін до Конституції України за темою: "Конституційне забезпечення децентралізації в Україні - 2020"
03 Березня, 2020 р., 11:13
     22 лютого 2020 року в м.Івано-Франківську   відбувся відкритий зимовий Чемпіонат « Кубок Прикарпаття» зі спортивного плавання в категорії « Мастерс», в якому прийняв участь житель м.Узин  Київської області, майстер спорту, неодноразовий чемпіон і призер України 66-річний - Зеленецький Сергій Вікторович ,керівник  клубу « Білий Ведмідь» , вчитель фізкультури в середній школі .   В однодневній  суботній   спортивній боротьбі
02 Березня, 2020 р., 08:41
29 лютого на базі опорного закладу загальної середньої освіти «Узинська ЗОШ І-ІІІ ст. №1» відбувся чемпіонат Узинської ОТГ з футзалу серед юнаків, в якому взяли участь команди міста Узина та Білої Церкви.
02 Березня, 2020 р., 08:33
    27 лютого на базі опорного закладу загальної середньої освіти «Узинська ЗОШ І-ІІІ ст. №1» відбувся чемпіонат Узинської ОТГ з волейболу серед закладів загальної середньої освіти, в якому взяли участь учні 9-11класів Узинської ЗОШ №1, Узинської ЗОШ №2, Узинської гімназії, Іванівської НВК ЗОШ, Тарасівської НВК ЗОШ та Поправської НВО ЗОШ.
20 Лютого, 2020 р., 15:20
     18-20 лютого 2020 року наша держава відзначає 6-ту річницю трагічних подій на Майдані, вшановує героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності. У ці дні згадують тих, хто загинув у боротьбі за кращу Україну – Героїв Небесної Сотні та Героїв, що полягли на Сході нашої країни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь