Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Квітня, 2020 р., 09:43
     За інформацією Узинської міської лікарні, в терапевтичному відділенні знаходиться 2 хворих з пневмонією, результат обстеження методом ПЛР-діагностики на COVID-19 – негативний.
23 Квітня, 2020 р., 10:56
     Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу, що продовжуються випадки шахрайства з боку невстановлених осіб, які від імені керівництва ДПС Київської області вимагають у представників бізнесу перерахувати кошти на банківські картки.
23 Квітня, 2020 р., 10:47
За інформацією Узинської міської лікарні, в терапевтичному відділенні знаходиться 2 хворих з пневмонією, результат обстеження методом ПЛР-діагностики на COVID-19 – негативний.
22 Квітня, 2020 р., 14:19
     Хворим на COVID-19  із легкими проявами захворювання,   лікарі  рекомендують залишатися вдома на самоізоляції. Для профілактики поширення вірусу у цьому разі необхідно дотримуватися низки правил.
18 Квітня, 2020 р., 17:17
       Відповідно до протоколу позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з метою запобігання поширенню захворюваності на COVID-19 рух громадського транспорту по м. Узин, а саме маршруту №1та №2 19квітня 2020 року буде зупинено.
16 Квітня, 2020 р., 15:55
На 16.04.2020 за даними комунального некомерційного підприємства "Узинська міська лікарня" Узинської міської ради пацієнти терапевтичного відділення з  діагнозом "Пневмонія" обстежені експрес-тестами та методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) на вірус Sars-CoV-2 (Covid-19) в Київському обласному центрі, отримано негативні .
16 Квітня, 2020 р., 08:17
      Технологія вирощування рослинницької продукції в сільському господарстві  неможлива без застосування хімічних засобів захисту рослин. Хімічний метод захисту рослин простий, доступний, надійний та ефективний. Пестициди дозволяють господарствам підвищити свою ефективність, збільшити врожаї і скоротити втрати від шкідливих факторів. Без застосування пестицидів різко зростає забур'яненість полів і число хворих рослин, і в результаті знижується врожайність. Необхідність використання агрохімікатів для досягнення високих урожаїв та захисту рослин від шкідників є очевидною. Якщо господарства в країні почнуть відмовлятись від пестицидів, то це загрожуватиме продовольчій безпеці населення. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь