Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Травня, 2020 р., 10:36
    За даними Узинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району» БЦРР, зареєстровано три лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19.
14 Травня, 2020 р., 09:15
     Білоцерківська міська державна лікарня ветеринарної медицини згідно плану протиепізоотичних заходів та для недопущення і профілактики інфекційних захворювань спільних для тварин та людей щороку навесні та восени проводить профілактично – діагностичні щеплення та дослідження ВРХ, коней, кіз, овець від таких хвороб як: туберкульоз, лейкоз, бруцельоз, сибірка. Зазначені дослідження та вакцинація є обов’язковими для вищезазначених тварин.
13 Травня, 2020 р., 14:14
        За даними Узинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району» БЦРР, зареєстровано три лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19.
12 Травня, 2020 р., 12:35
Товариство з обмеженою відповідальністю Агрокомплекс «Узин» повідомляє:
09 Травня, 2020 р., 14:52
     Наразі в Узинській міській об’єднаній територіальній громаді, зокрема в м.Узин, проводяться широкі дорожні роботи: ведеться ямковий ремонт доріг і вулиць.
09 Травня, 2020 р., 14:19
  9 травня  2020 року в Узинській міській об’єднаній територіальній громаді пам’ять полеглих у роки Другої світової  війни   вшанували хвилиною мовчання, проведені покладання квітів до меморіалів Слави, пам’ятників та могил воїнів  представниками влади, громадських організацій, учасниками війни, воїнами АТО та небайдужими жителями громади. Вшанування відбулися в м. Узин та  усіх селах громади.
08 Травня, 2020 р., 11:52
Які відмінності призначення допомоги по вагітності та пологах, яку фінансує ФССУ, діють для постраждалих від Чорнобильської катастрофи?
08 Травня, 2020 р., 11:38
     8  травня 2020 року, у День пам’яті та примирення, Узинський міський голова В.Ю. Гринчук, представники влади та воїни АТО віддали шану усім, хто боронив державу у цій кровопролитній війні  покладанням квітів до обеліска Слави загиблим землякам та Меморіалу загиблим працівникам цукрового комбінату.  У зв’язку з карантином широкі заходи наразі не проводяться.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь