Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Серпня, 2018 р., 16:56
     З 1 по 14 серпня 23 дитини пільгових категорій Узинської Об’єднаної територіальної громади було безкоштовно  оздоровлено  у дитячому оздоровчому  таборі «Наталія» м. Білин  Рахівського району.
14 Серпня, 2018 р., 15:25
               3 – 5 серпня 2018 року в  Рівненській області / Вараш/ відбувся VІ-ий  Міжнародний турнір в Україні з плавання на відкритій воді «Біле озеро», присвячений Дню Незалежності України. Цей турнір став заключним етапом Міжнародних марафонських  літніх змагань у відкритій воді в категорії « Майстерс» / від   10 000 м  до однієї милі – 1650 м/.
13 Серпня, 2018 р., 08:56
Промайнули літні канікули, дитячий садочок "Сонечко" знову радо зустрічає своїх вихованців.В цьому році Узинською міською радою виділено кошти для проведення ремонтних робіт. Погляньте, якою гарною стала наша старша група!  
02 Серпня, 2018 р., 08:49
        1 серпня свою роботу розпочав тренувальний табір "Країна вільного духу" для школярів об'єднаної територіальної громади Узинської міської ради, на базі оздоровчого табору "Дружба" с.Трушки.
31 Липня, 2018 р., 16:14
       Ну, ось і закінчилася літня школа лідерів учнівського самоврядування Узинської міської ОТГ.
30 Липня, 2018 р., 16:00
    Розпочався шостий день літньої школи лідерів Узинської міської ОТГ. Сьогодні для роботи з найактивнішими учасниками учнівського самоврядування в табір завітали педагог-організатор Узинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Василенко А.А. та педагог-організатор НВК «Узинська гімназія» Круглик Н.А.        Учасники школи лідерів активно і досить плідно попрацювали над проектами «Дитячий театр» і «Art fest». В рамках проекту «Дитячий театр» на наступний навчальний рік заплановано організувати театральний колектив з найартистичніших учнів загально-освітніх навчальних закладів ОТГ, підготувати авторську виставу та порадувати своїм виступом учнів кожної школи, а також провести фестиваль, учасниками якого будуть театральні колективи шкіл ОТГ. Під час заняття всібажаючі мали змогу перевірити свої акторські здібності.        З метою підвищення візуального культурного рівня серед молоді, лідерами було запропоновано розробити і втілити в життя мистецький проект. Він дасть змогу бажаючим отримати більше знань про сучасне мистецтво, вдосконалити свої здібності під час участі у майстер класах та представити свої роботи на виставках юних художників та фотографів. Методом голосування було обрано назву проекту - «Art fest», керівника – Коваленко Вероніку, куратора – Круглик Н.А., заплановано заходи щодо реалізації проекту та сформовано команду, яка буде займатися організацією та проведенням самих заходів.
30 Липня, 2018 р., 15:41
    Продовжуємо роботу над розробкою лідерських проектів. 28 липня до оздоровчого табору «Дружба» завітав Мартинов С.В. -методист Центру фізичної культури і спорту ім. П.Р.Поповича. Разом з дітьми вони обговорили деталі проведення благодійного забігу до Дня Незалежності України та учась лідерів учнівського самоврядування у ньому.
27 Липня, 2018 р., 15:17
  Другого дня ранок  в оздоровчому таборі «Дружба» почався не з кави... А з ранкової зарядки!  А далі життя продовжилося за графіком. Рівно об 11 годині пройшли тренінгові заняття  з лідерами учнівського самоврядування, проведені Оксаною Вікторівною та Наталією Олександрівною –педагогами-організаторами Тарасівського НВК. Разом, діти та педагоги працювали над проектами "Телеграм канал" та "Цікаві інфозустрічі". А також, в рамках тренінгового заняття, пограли в ігри, які нагадали про дружелюбність та правила спілкування в суспільстві. Цікавим став цей день для наших лідерів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь