Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Жовтня, 2018 р., 10:33
   Цей старовинний будинок у центрі Узина, в якому знаходиться бібліотека для дорослих, знають усі, і, мабуть ,кожний мешканець міста бодай один раз переступав його поріг. 30 вересня Україна відзначає День бібліотек - свято духовності, мудрості і знань. З нагоди цієї дати бібліотечні працівники Узинської міської бібліотеки для дорослих наголосили День відкритих дверей.
28 Вересня, 2018 р., 11:18
    27.09.2018 на базі Узинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 відбувся семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи «Ресурси сучасного уроку».  Під час заняття учасники обговорили питання забезпечення якості освіти, ефективного проведення сучасних уроків, необхідності мотивації дітей до навчання. У практичній частині семінару одна група заступників директорів відвідала урок української літератури в 11 класі, який провела Мельникова Т.І., а інша група учасників проаналізувала кейси щодо внутрішнього контролю роботи закладу освіти.  
27 Вересня, 2018 р., 11:44
27 вересня 2018 року в приміщенні міської ради м. Узин відбулося засідання членів робочої групи, під час якого були проведені:
27 Вересня, 2018 р., 11:27
     26 вересня в Узинській міській ОТГ відбувся круглий стіл з питань розвитку громади в контексті процесів децентралізації в Україні.
24 Вересня, 2018 р., 15:48
Білоцерківський район:  5-ДПРЧ м. Узин
24 Вересня, 2018 р., 15:33
Білоцерківський район:  5-ДПРЧ м. Узин
21 Вересня, 2018 р., 15:54
      До Міжнародного дня миру в Узинській міській бібліотеці для дітей  відбулася  година миру «Хай мирним буде небо  на землі і хай дитинство весело смієтться». Цей захід покликаний не тільки змусити задуматись про мир,але й зробити  щось заради нього, тому діти із задоволенням  підтримали акцію « Діти Узина за мир», та взяли участь у грі «Мій внесок у справу миру» завчасно підготувавши  по темі  прислів’я, приказки, вірші, малюнки.
21 Вересня, 2018 р., 11:07
Білоцерківський район:  5-ДПРЧ м. Узин
20 Вересня, 2018 р., 16:13
Білоцерківський район:  5-ДПРЧ м. Узин

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь