Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Червня, 2018 р., 11:15
   Чотирнадцятий день пришкільного табору з денним перебуванням дітей "Веселка" при Узинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розпочався ранковою зарядкою. Після сніданку відбулась святкова лінійка, а також свято дружби. Пізніше діти намалювали малюнки та описали свої враження про перебування в таборі.
12 Червня, 2018 р., 11:23
 Тринадцятий день пришкільного табору з денним перебуванням дітей "Веселка" при Узинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розпочався лінійкою та зарядкою. Після сніданку діти взяли участь у майстер-класі «Створення квітів-гігантів». Після цього відвідали міський парк "Слави".
12 Червня, 2018 р., 10:22
     Дванадцятий день пришкільного табору з денним перебуванням дітей "Веселка" при Узинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розпочався лінійкою та зарядкою. Після сніданку діти взяли участь у вікторині «День здоров’я». Після цього відвідали міський парк "Слави".
12 Червня, 2018 р., 10:20
   В Узинській ОТГ продовжує роботу мовний табір за проектом Go Camp, кожен день у якому – захопливий і неповторний. Діти провели тематичний день «Україна», під час якого англійською мовою представляли культуру, видатних людей нашої країни, дефілювали у вишиванках. Наступного дня – малі Олімпійські ігри з різними видами змагань і медалями за перемоги. Наступного дня дітям дуже сподобався «Торговельно-розважальний комплекс», який захопив їх майстер-класами, стрільбами в електронному тирі, змаганнями та іншими подіями.
12 Червня, 2018 р., 10:14
       Одинадцятий день пришкільного табору з денним перебуванням дітей "Веселка" при Узинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розпочався лінійкою та зарядкою. Після сніданку діти взяли участь у квесті «У пошуках скарбів». Після цього діти відвідали міський парк "Слави".
08 Червня, 2018 р., 15:00
      Літо для п’ятдесяти школярів Узинської ОТГ розпочалося у мовному таборі. Кожного дня вони мають змогу брати участь у тематичних заходах.
07 Червня, 2018 р., 15:02
      Десятий день пришкільного табору з денним перебуванням дітей "Веселка" при Узинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розпочався лінійкою та зарядкою. Після сніданку діти відвідали міський парк "Слави".
07 Червня, 2018 р., 14:12
     Дев’ятий день пришкільного табору з денним перебуванням дітей "Веселка" при Узинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розпочався лінійкою та зарядкою. Після сніданку діти взяли участь у конкурсно-розважальній програмі "В здоровому тілі - здоровий дух". Після цього відвідали міський парк "Слави".
06 Червня, 2018 р., 13:49
         Літній мовний табір – це веселе, активне, неформальне спілкування дітей та педагогів, які розуміють важливість вивчення іноземної мови та докладають чималих зусиль для цього.  Другий рік поспіль у таборах Узина працюють волонтери за проектом Go Camp. Цього разу громада оплатила роботу волонтера з  Великої Британії, щоб наші учні мали змогу спілкуватися з носієм мови.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь