Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Червня, 2018 р., 08:32
    19 червня в селі Пісківка Бородянського району, відбулися фінальні зустрічі чемпіонату Київської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд сезону 2017/2018 років, де команда Освіта-Арсенал (Білоцерківський район) зайняла 1 місце серед юнаків 2005-2006 р. н..  В складі команди участь приймали спортсмени центру фізичної культури і спорту їм. Поповича: Щербак Ельдар, Нечипоренко Назар, Левчук Богдан, Мороз Максим, Волков Тихон, Білецький Микола, Горобець В’ячеслав, Чернецький Ростислав, Домиловський Вадим. Підготували спортсменів, тренер-викладач Браганець О.А., Браганець М.А..
21 Червня, 2018 р., 16:45
    «Завтра була війна» - під такою назвою до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні в Узинській міській бібліотеці для дітей оформлена книжково-ілюстративна виставка. Експозиція  супроводжується воєнною атрибутикою, що  зацікавила юних користувачів. Також увагу дітей приваблюють картини на воєнну тематику, діорама «Битва за Київ». Ознайомившись з літературою, представленою на виставці, читачі пройшли сторінками  книг разом з їх героями , дізналися багато нового та цікавого про історію Другої світової війни.
21 Червня, 2018 р., 16:00
   18-20 червня 2018 р. на базі комунального закладу Київської обласної ради «Володарська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів центр-реабілітації» пройшов ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької  військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).
21 Червня, 2018 р., 14:43
м.Узин                                                  24.06.2018
19 Червня, 2018 р., 14:36
   Останні події в мовному таборі Go Camp були, як завжди, хвилюючі. День іменинника, пікнік, закриття табору запам’ятаються дітям цікавими творчими справами, іграми, спілкуванням із волонтером. Радісні й дещо сумні хвилини прощання… Маса подарунків Крейгу… Подяка міського голови волонтеру за активну діяльність … Обіцянка Крейга приїхати наступного року в наш табір… 
15 Червня, 2018 р., 15:51
   Щорічно у третю неділю червня відзначають своє професійне свято медичні працівники. Його святкують не тільки лікарі, медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б  медична галузь, хто має відношення до врятування людського життя.
13 Червня, 2018 р., 13:22
      З 29.05 по 11.06 2018 року працював пришкільний англомовний  табір «Swallow-Ластівка» при Узинській ЗОШ  I-III ступенів №1. Учасники табору удосконалювали свої знання з англійської мови, брали активну участь у різних іграх, спортивних змаганнях, конкурсах, проектах. Використовуючи мультимедійні засоби, діти переглядали фільми і мультфільми ,озвучені англійською мовою. Цікаво і творчо підійшли учасники табору до проекту « Make a fruit salad», проявили креативність і фантазію у «Fashion Show». Незабутні враження отримали діти від спілкування з волонтером, який прибув у наше місто з Великої Британії та участі у туристичному квесті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь