Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Листопада, 2018 р., 11:45
Капітальний ремонт дорожнього покриття двох вулиць в с. Василів та Йосипівка.
02 Листопада, 2018 р., 10:07
   Вітаємо з ПЕРЕМОГОЮ вихованців театрального гуртка "Капітошка" відділу позашкільної роботи "Центру розвитку дітей та молоді". Наші гуртківці достойно виступили на професійній сцені театру ім. Панаса Саксаганського, виборовши І місце у номінації "Дитяча постановка" обласного фестилю дитячих театральних колективів "Театральні обрії". Їхня постановка "Королівство кривих дзеркал" вразила журі професіоналізмом юних акторів у саме серце та не залишила байдужими глядачів ошатної театральної зали. Наш колектив разом з керівником гуртка - Павленко А. П. подарували всім безліч незабутніх вражень. Дякуємо юним акторам і керівнику за їх творчість, талант та кропітку працю.
01 Листопада, 2018 р., 09:58
Білоцерківський район:  5-ДПРЧ м. Узин
30 Жовтня, 2018 р., 14:16
    У більшості закладів освіти Узинської ОТГ проходять канікули, але для вчителів – це час роботи, можливість засвоїти нові технології навчання, обмінятися досвідом із колегами. У понеділок, 29 жовтня, на базі Чепиліївського НВК пройшла зустріч педагогів за темою «Розвиток соціальної та громадянської компетентності в освітньому процесі». Колектив закладу підготував цікаві презентації з елементами тренінгів для вчителів української мови та літератури, історії, предметів естетичного циклу, заступників із виховної роботи. Педагоги виготовляли лепбук, обереги, відвідали шкільний музей «Дідусева хата», отримали поради щодо психологічного розвантаження. Учителі представили свої напрацювання щодо мотивації учнів до вивчення історії, правознавства, музики. Усі присутні були вражені чудовою атмосферою співпраці, затишку в закладі.
28 Жовтня, 2018 р., 15:33
   28 жовтня вся країна  відзначила День визволення України  від німецько-фашистських загарбників.
28 Жовтня, 2018 р., 15:12
   До 74 -ї  річниці визволення  України від фашистських загарбників в с. Сухоліси  було проведено годину пам`яті «Нас пам’ять кличе у роки війни» за участю  працівників сільської ради, вчителів, працівників культури та учнів Сухоліської  школи.  Учасники заходу прослухали інформацію про воєнні дії під час Другої світової війни, які відбувалися на території України.
28 Жовтня, 2018 р., 14:41
   28 жовтня вся країна відзначила 74-річницю  визволення України від  німецько-фашистських загарбників.
28 Жовтня, 2018 р., 08:23
Білоцерківський район:  5-ДПРЧ м. Узин
26 Жовтня, 2018 р., 11:06
   В рамках лідерського проекту «Цікаві інфозустрічі» 25 жовтня в приміщенні відділу позашкільної роботи відбулася зустріч лідерів учнівського самоврядування з відомими спортсменами Узинської міської ОТГ Зеленецьким Сергієм та Омельчуком Ростиславом.  У ході зустрічі обговорювалися питання розвитку молодіжного спорту в нашій громаді. Гості, запрошені на захід, розповіли про свої здобутки  та перемоги, а також про шляхи їх досягнення.
25 Жовтня, 2018 р., 14:36
24 жовтня в Узинській міській об’єднаній громаді  відбулася довгоочікувана подія – урочисте відкриття дитячої школи мистецтв.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь