Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Травня, 2018 р., 08:25
         У закладах загальної середньої освіти завершився черговий навчальний рік. 25 травня у дев’яти школах Узинської ОТГ пролунав останній дзвінок для 1661 учня.
24 Травня, 2018 р., 16:11
    14 травня 2018 року Дитяча рада Узинської громади оголосила конкурс на кращий проект оформлення автобусних зупинок Узинської міської ОТГ. На конкурс були представлені групові та індивідуальні ескізи. Майже всі навчальні заклади нашої громади взяли участь у конкурсі. Кращими визначені роботи: Антоніни Соловей, учениці 8 класу Чепиліївського НВК; Гережук Марії, учениці 7-Б класу та Бенедь Діани, учениці 6-Б класу Узинської ЗОШ №2; Цереленко Наталії, учениці 8 класу Узинської ЗОШ №5. Однією з кращих визначена групова робота учнів Тарасівського НВК: Кузніцової Анжеліки, Ластовки Івана, Дякової Ірини, Башкірьової Дарини та Гаган Інни.
24 Травня, 2018 р., 13:48
Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації оголошує обласний щорічний конкурс з визначення проектів у сфері молодіжної політики.
23 Травня, 2018 р., 11:48
22 Травня, 2018 р., 14:32
      З жовтня 2014 року для населення та ОСББ діє розроблена Держенергоефективності та запроваджена Урядова програма «теплих кредитів».
22 Травня, 2018 р., 14:29
   Одним із основних завдань Стратегії подолання бідності, які затверджені Планом заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії (розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2018 р. № 99-р ), є створення та забезпечення стимулів і належних умов для роботи та проживання в селі молодих фахівців у галузі сільського господарства та інших сфер діяльності шляхом надання державної підтримки для індивідуального житлового будівництва на селі та забезпечення житлом сільського населення, насамперед молодих спеціалістів, та вдосконалення механізмів надання такої підтримки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь