Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Березня, 2018 р., 14:26
9 березня 2018 року в Узинській об'єднаній територіальній  громаді біля пам'ятника Тараса Шевченка відбувся мітинг, щоб відзначити 204 річницю від Дня народження великого Кобзаря.  В урочистому заході взяли участь - голова  громади В.Ю.Гринчук, заступники міського голови- О.П.Кравченко, С.П. Коваленко,  трудовий колектив місцевого самоврядування, представники загальної та середньої освіти, небайдужі активісти Узинської  громади. У своїй промові перед присутніми   голова громади Віталій Гринчук відзначив, що вшанування пам'яті Великого Кобзаря та патріота України й українського народу має особливо важливе значення у цей час, коли наша держава бореться за  збереження своєї незалежності. Хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували пам'ять Тараса Шевченка.
07 Березня, 2018 р., 18:12
    Напередодні Міжнародного жіночого дня, 7 березня  в Узинському будинку культури, відбувся  святковий  концерт до Міжнародного дня жінок. Піднесено та урочисто проходило свято, яке розпочав голова громади Віталій Гринчук, він адресував щирі вітання чарівним жінкам Узинської громади та побажав всім здоров’я, краси, ніжності, любові, жіночого щастя та миру. З нагоди  жіночого дня, кращим трудівницям громади за багаторічну сумлінну працю на благо громади, особистий вагомий внесок у соціально-економічний розвиток , активну життєву позицію,  були вручені почесні грамоти та грошові премії. З привітаннями, нагородами та  подарунками на святковий концерт також завітали: помічник – консультант народного депутата України Гудзенка В.І. Євгеній  Гудзенко та  голова благодійного фонду «Фортеця»- Олександр Ференець.
07 Березня, 2018 р., 10:32
Дорогі, любі жінки    Прийміть сердечні вітання з прекрасним весняним святом краси і любові - 8 Березня! З ледь відчутним весняним подихом  приходить до нас чудове жіноче свято. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже все найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, - пов’язаних з жінкою. Ви  створюєте і плекаєте добробут не лише свого дому, своєї сім’ї, а й  рідного міста, села, всієї держави.
06 Березня, 2018 р., 16:02
Шановні мешканці Білоцерківського району! 7 березня 2018 року Білоцерківщина відзначає 95 річницю від дня утворення району. 
05 Березня, 2018 р., 14:22
05.03.2018 Узинською міською радою передано гуманітарну допомогу від Громадської організації «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» для Узинської районної лікарні та підстанції екстреної медичної допомоги  м. Узина.
26 Лютого, 2018 р., 16:53
26 лютого 2018 року в приміщенні Узинської міської ради в рамках виконання Проекту «Посилення антикорупційної спроможності місцевих громад в Україні» за підтримки Програми розвитку ООН, що реалізується ГО «Школа політичної аналітики» спільно з ВГО «Комітет виборців України»,  Головою Київського обласного відділення  Комітету виборців Бутом Юрієм Олександровичем був проведений семінар з вивчення законодавства про запобігання корупції та конфлікту інтересів.
20 Лютого, 2018 р., 16:00
20 лютого 2018 року в Узинській міській об’єднаній територіальній громаді (с.Іванівка) відбувся мітинг  вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.
20 Лютого, 2018 р., 15:14
Котрий уже день вся Україна згадує невинно убієнних на столичному Майдані й віддає шану сміливцям.
20 Лютого, 2018 р., 15:00
День Героїв Небесної Сотні – пам’ятний день, що відзначається в Україні

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь