Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

11 вересня в Узинській громаді відзначили свято усіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту.

Дата: 11.09.2020 14:44
Кількість переглядів: 485

       11 вересня в Узинській громаді відзначили свято усіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту. Саме фізична культура і спорт продовжують залишатися надійним джерелом гарного настрою і оптимізму. За усіх часів  здорові духом  і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер та волю.

      Наша громада багата своїми спортивними  традиціями й досягненнями.  І в переддень Всеукраїнського свята ми згадуємо наші перемоги, дякуємо людям, які чи то своєю професійною діяльністю, чи то за покликом серця сприяють, підтримують і розвивають фізкультурно-спортивний рух  в Узинській громаді.

     Привітали усіх присутніх з Днем фізичної культури та спорту  міський  голова Віталій  Юрійович  Гринчук  та начальник гуманітарного відділу Узинської міської ради Юрій Валентинович  Мар’яновський .  Вони вручили Почесні грамоти,  Подяки та  грошові премії   кращим працівникам галузі спорту:  Ломтадзе  Іраклію  Зурабовичу – директору (тренеру-викладачу з греко-римської боротьби)   КУ «Центр фізичної культури і спорту»,  Кириченку Руслану Олександровичу - тренеру-викладачу з боксу    КУ «Центр фізичної культури і спорту»,  Браганцю Михайлу Анатолійовичу - тренеру-викладачу з футболу    КУ «Центр фізичної культури і спорту», Браганцю Олексю Анатолійовичу - тренеру-викладачу з футболу    КУ «Центр фізичної культури і спорту», Грушину  Сергію  Ігоровичу - тренеру-викладачу з греко-римської боротьби     КУ «Центр фізичної культури і спорту» ,  Бабичу Миколі Васильовичу -  тренеру-викладачу з греко-римської боротьби   КУ «Центр фізичної культури і спорту» ,  Павлієнку  Віктору Миколайовичу - тренеру-викладачу з настільного тенісу   КУ «Центр фізичної культури і спорту»,  Вітріщаку  Миколі  Олександровичу -  завідуючому господарством КУ «Центр фізичної культури та спорту ім. П.Р. Поповича»,  Дудару  Володимиру  Олександровичу  – вчителю  фізичної культури Тарасівського НВК,  Волянському  Олегу  Миколайовичу – учителю  фізичної культури  Іванівського НВК,  Гапчаку Сергію Петровичу – робітнику з обслуговування стадіону.

     За активну життєву позицію, вагомий  особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в Узинській громаді  Подякою відзначили  тих,  хто підтримує  спортивне  життя,  хто розуміє проблеми і допомагає їх вирішувати. Це наші спонсори  - Письменний Андрій Володимирович,  Лучко Віталій Анатолійович  та  Герасименко  Дмитро  Віталійович.

     Узинську спортивну громаду  на всеукраїнському та міжнародному рівнях  змагань представляє керівник клубу зимового плавання «Білий ведмідь», майстер спорту, багаторазовий чемпіон зимового плавання  Зеленецький Сергій Вікторович. Сьогодні його привітав міський голова зі святом, подякував за високі досягнення в спорті, вручив Почесну грамоту та грошову винагороду.

     Урочистий захід відбувся на щойно збудованому новому тренажерному майданчику для занять спортом на свіжому повітрі, що в умовах епідемії є актуальним, адже у нашій громаді є всі умови для всебічного спортивного розвитку як дітей, так і дорослих. Ми маємо сучасні багатофункціональні об’єкти, де зміцнюють своє  здоров’я та розвивають спортивні здібності усі бажаючі.

     Вітаємо з Днем фізичної культури та спорту  усіх, хто не стоїть осторонь виру спортивного життя,  хто трудиться на благо суспільства в сфері фізичної культури. Бажаємо міцного здоров’я, вдалих стартів, досягнення нових життєвих і спортивних висот!  Бережімо себе та своїх рідних!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь