Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Квітня, 2018 р., 14:28
22 квітня 2018 року в м. Тернопіль відбувся відкритий Чемпіонат міста Тернополя та Тернопільської області з  ПЛАВАННЯ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ -  «MASTERS» 2018 .
24 Квітня, 2018 р., 12:49
26.04.18 08.00 до 17.00 вул.Річна,Гагарина,Левада;
24 Квітня, 2018 р., 12:44
     У квітні 2018 року в Києві відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Позмагатися у найголовнішому конкурсі юних найковців приїхали близько 1200 дітей з усіх областей України. У складі делегації Київської області за перемогу в престижному конкурсі боролися 49 учнів. Серед них – Мадей Анна Сергіївна, учениця 11 класу НВК «Узинська гімназія». Вона захищала науково-дослідницьку роботу в секції «Історія України» і стала переможцем (диплом ІІІ ступеня).
24 Квітня, 2018 р., 12:26
20-21 квітня в м. Київ пройшов Чемпіонат України з пауерліфтингу та окремих вправ серед аматорів та професіоналів. Незважаючи на велику конкуренцію в кожній ваговій категорії , наші земляки – узинчани  стали переможцями. Призові місця та зваження Чемпіонів України здобули вихованці майстра спорту - Литовченка О.С., тренера  «Центру фізичної культури і спорту  ім.П.Р. Поповича» - Бекетов  Руслан,  Браун  Назарій,  Решетнік  Віталій,  Коржук Богдан.
20 Квітня, 2018 р., 09:36
Увага! 23 квітня о 10:00 годині дня відбудеться засідання виконавчого комітету
18 Квітня, 2018 р., 10:27
      З 08 по 15 квітня 2018 року в ізраїльському місті Хайфа проходив Міжнародний турнір із греко-римської боротьби серед школярів пам’яті капітана Самуеля (Мулі) Малкова. На цих змаганнях Україну та нашу Узинську громаду представляв Данило Грушовий, наш молодий, але вже відомий спортсмен. У складній, напруженій боротьбі він здобув перемогу і завоював І місце в турнірі. Це стало можливим завдяки здібностям спортсмена, його силі духу, а також тренерському таланту його керівника – Іраклія Ломтадзе. Окрема вдячність і подяка небайдужим жителям нашої громади: Письменному Андрію Володимировичу, Лучку Віталію Анатолійовичу, Лехкодуху Миколі Васильовичу за надану матеріальну допомогу для поїздки спортсмена на турнір в Ізраїль. Сподіваємося на подальшу співпрацю в роботі по пропаганді та популяризації здорового способу життя дітей.
17 Квітня, 2018 р., 16:52
        17 квітня в Україні відзначається День пожежної охорони. Встановлення професійного свята свідчить про суспільне визнання вкрай важливої професії для всіх, хто присвятив життя нелегкій, але почесній справі – захисту від вогню та стихії національного багатства держави, її добробуту, життя та здоров'я людей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь