Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Червня, 2020 р., 12:11
         На території Узинської міської об’єднаної територіальної громади за період пандемії, пов’язаної із COVID-19, було зафіксовано 5 випадків захворювання на коронавірусну хворобу (COVID-19).
03 Червня, 2020 р., 15:46
За даними медичних установ Узинської громади та м. Білої Церкви, один пацієнт перебуває на самоізоляції під контролем лікарів (м. Узин).
02 Червня, 2020 р., 15:19
       Постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня № 329 «Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми»  запроваджено допомогу на дітей фізичним особам-підприємцям, які належать до першої та другої групи платників єдиного податку і сплатили єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за усі місяці 2019 року або протягом усіх місяців 2019 року після державної реєстрації фізичної особи–підприємця. Така допомога надаватиметься на кожну дитину до досягнення нею 10-річного віку у розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для дітей відповідних вікових груп (для дітей віком до 6-ти років – 1 779 грн; для дітей віком від 6-ти до 10-ти років – 2 218 гривень). Призначення та виплата вищезазначеної допомоги здійснюється управлінням соціального захисту населення Білоцерківської районної державної адміністрації  після набрання чинності Постанови № 329 (з травня 2020 року) під час дії карантину та терміном  на один місяць після дати його відміни. 
01 Червня, 2020 р., 16:35
За даними медичних установ Узинської громади та м. Білої Церкви, один пацієнт перебуває на самоізоляції під контролем лікарів (м. Узин).
01 Червня, 2020 р., 09:29
Любі діти та шановні дорослі Узинської громади!
29 Травня, 2020 р., 19:42
     Тривають ремонтні роботи дорожнього покриття на території Узинської громади, зокрема завдяки небайдужим керівникам підприємств нашої громади, зроблено ямковий ремонт доріг обласного значення в селах:  Михайлівка, Тарасівка, Василів, Красне.
29 Травня, 2020 р., 13:01
       За даними медичних установ Узинської громади та м. Білої Церкви, один пацієнт перебуває на самоізоляції під контролем лікарів (м. Узин).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь