Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Червня, 2020 р., 13:50
Проводиться  опитування присвячене темі «Вплив COVID 19 на права жінок в Україні», яке здійснюється за підтримки Програми розвитку ООН у партнерстві із Апаратом урядової уповноваженої з питань гендерної політики та Міжфракційним депутатським об’єднанням «Рівні можливості».
12 Червня, 2020 р., 11:35
        На території Узинської міської об’єднаної територіальної громади за період пандемії, пов’язаної із COVID-19, було зафіксовано 5 випадків захворювання на коронавірусну хворобу (COVID-19).
11 Червня, 2020 р., 12:28
      Продовжуються роботи з покращення стану   дорожнього покриття вулиць    Узинської громади.  Зокрема, нещодавно завершився капітальний ремонт частини дорожнього покриття та греблі   по вул.  Висока та вул. Шевченка в м. Узин.
09 Червня, 2020 р., 12:01
      На території Узинської міської об’єднаної територіальної громади за період пандемії, пов’язаної із COVID-19, було зафіксовано 5 випадків захворювання на коронавірусну хворобу (COVID-19).
09 Червня, 2020 р., 11:17
Працівниками КП «Узинзеленбуд»  проведено  ямковий ремонт прибудинкових територій багатоквартирних будинків в м. Узин, по вул. Авіаторів, Грушевського, Котляревського та Івана Богуна.
09 Червня, 2020 р., 10:12
       Головне завдання Пенсійного фонду України - це вдосконалення системи обслуговування відвідувачів. Одним з досягнень у цьому напрямку на сьогодні є надання можливості дистанційного отримання послуг за допомогою сучасних електронних сервісів. Електронне пенсійне посвідчення, СМС-повідомлення, довідка з QR-кодом, призначення пенсії в «Один дотик», пенсійний калькулятор – це сервіси, які вже діють.          З метою надання доступу застрахованій особі до інформації про всі трудові відносини за даними звітних відомостей роботодавця, Пенсійний фонд створив на вебпорталі електронних послуг новий сервіс «Електронна трудова книжка».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь