Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Травня, 2020 р., 16:40
       Як і будь-яка річ, дороги мають свій термін служби і періодично потребують ремонту. В Узинській громаді дороги неймовірно пошкоджені, проведення їх ремонту – неабияк актуальне. Одним із найпопулярніших та найдоступніших на сьогоднішній день є ямковий ремонт доріг.  Працівники КП   «Узинзеленбуд» Узинської міської ради,  розпочали роботи з ремонту асфальтового покриття.
20 Травня, 2020 р., 11:49
       За даними Узинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району» БЦРР, зареєстровано три лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19.
18 Травня, 2020 р., 14:00
Інформація щодо епідеміологічної ситуації, пов’язаної із COVID -19, в Узинській міській об’єднаній територіальній громаді станом на 9:00 годину 18 травня 2020 року
18 Травня, 2020 р., 08:24
        18 травня в  Україні  вшановують  пам'ять  жертв  депортації    кримськотатарського народу 1944 року.  Цей день відзначається також як День боротьби за права кримськотатарського народу.  Варто зауважити, що це відносно нові для держави меморіальні дати, які було встановлено в країні опісля  Революції гідності.  Зокрема,  День боротьби за права кримськотатарського  народу було затверждено в травні 2014 року, а День жертв геноциду  кримськотатарського народу - у листопаді 2015 року.     Примусове  переселення  кримських татар розпочалося 18 травня 1944 року о 3 годині ранку і тривало до початку червня (перша і найбільша хвиля закінчилася 20 травня).
15 Травня, 2020 р., 16:14
Від щирого серця вітаємо Мележик Ольгу Віталіївну, ученицю 10 класу навчально-виховного комплексу «Узинська гімназія»,  з перемогою (диплом ІІ ступеня) у фінальному етапі Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!
15 Травня, 2020 р., 10:39
Видатки за лікарняними зросли на 8,2 млн гривень за підсумками квітня
15 Травня, 2020 р., 10:36
    За даними Узинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району» БЦРР, зареєстровано три лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь