Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Червня, 2018 р., 11:00
     Третій день в пришкільному таборі з денним перебуванням дітей "Веселка" при Узинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розпочався лінійкою та ранковою зарядкою.
01 Червня, 2018 р., 10:32
     Ось і завершився другий день пришкільного табору відпочинку з денним перебуванням дітей "Веселка" при Узинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Сьогодні день розпочався ранковою зарядкою. Діти разом з вихователями занурились у дивовижний світ казок і розваг. Після обіду на вихованців чекала захоплива екскурсія до міського парку.
01 Червня, 2018 р., 10:18
     29 травня відбулося відкриття пришкільного табору з денним перебуванням дітей "Веселка" при Узинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Зранку діти радо зустрічали вихователів на урочистій лінійці. А після цього відвідали міський парк. День завершився святковою дискотекою.
01 Червня, 2018 р., 09:23
     В турнірі прийняли участь 154 юних спортсмена з м. Києва, Білоі Церкви, Узина, кагарлика, Волновахи, Маріуполя, Шкарівки, Житомира, Вінниці, Молдови та Литви.
31 Травня, 2018 р., 13:53
     30 травня 2018 року на території Броварського парку культури та відпочинку «Перемога» відбувся обласний фестиваль «Таланти твої, Київщино!». Учасниками фестивалю стали переможці всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України, дитячі художні колективи закладів позашкільної освіти Київщини; юні художники та майстри народних ремесел, представники батьківської громадськості, організацій роботодавців, громадських організацій тощо – всього понад 1000 осіб. Серед них – 21 представник Узинської громади.
30 Травня, 2018 р., 09:16
         Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей, прекрасне свято радості та надії.  Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
29 Травня, 2018 р., 12:45
Відзначається високий рівень ефективності реабілітаційного
29 Травня, 2018 р., 08:25
         У закладах загальної середньої освіти завершився черговий навчальний рік. 25 травня у дев’яти школах Узинської ОТГ пролунав останній дзвінок для 1661 учня.
24 Травня, 2018 р., 16:11
    14 травня 2018 року Дитяча рада Узинської громади оголосила конкурс на кращий проект оформлення автобусних зупинок Узинської міської ОТГ. На конкурс були представлені групові та індивідуальні ескізи. Майже всі навчальні заклади нашої громади взяли участь у конкурсі. Кращими визначені роботи: Антоніни Соловей, учениці 8 класу Чепиліївського НВК; Гережук Марії, учениці 7-Б класу та Бенедь Діани, учениці 6-Б класу Узинської ЗОШ №2; Цереленко Наталії, учениці 8 класу Узинської ЗОШ №5. Однією з кращих визначена групова робота учнів Тарасівського НВК: Кузніцової Анжеліки, Ластовки Івана, Дякової Ірини, Башкірьової Дарини та Гаган Інни.
24 Травня, 2018 р., 13:48
Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації оголошує обласний щорічний конкурс з визначення проектів у сфері молодіжної політики.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь