Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Червня, 2018 р., 14:43
м.Узин                                                  24.06.2018
19 Червня, 2018 р., 14:36
   Останні події в мовному таборі Go Camp були, як завжди, хвилюючі. День іменинника, пікнік, закриття табору запам’ятаються дітям цікавими творчими справами, іграми, спілкуванням із волонтером. Радісні й дещо сумні хвилини прощання… Маса подарунків Крейгу… Подяка міського голови волонтеру за активну діяльність … Обіцянка Крейга приїхати наступного року в наш табір… 
15 Червня, 2018 р., 15:51
   Щорічно у третю неділю червня відзначають своє професійне свято медичні працівники. Його святкують не тільки лікарі, медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б  медична галузь, хто має відношення до врятування людського життя.
13 Червня, 2018 р., 13:22
      З 29.05 по 11.06 2018 року працював пришкільний англомовний  табір «Swallow-Ластівка» при Узинській ЗОШ  I-III ступенів №1. Учасники табору удосконалювали свої знання з англійської мови, брали активну участь у різних іграх, спортивних змаганнях, конкурсах, проектах. Використовуючи мультимедійні засоби, діти переглядали фільми і мультфільми ,озвучені англійською мовою. Цікаво і творчо підійшли учасники табору до проекту « Make a fruit salad», проявили креативність і фантазію у «Fashion Show». Незабутні враження отримали діти від спілкування з волонтером, який прибув у наше місто з Великої Британії та участі у туристичному квесті.
13 Червня, 2018 р., 11:15
   Чотирнадцятий день пришкільного табору з денним перебуванням дітей "Веселка" при Узинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розпочався ранковою зарядкою. Після сніданку відбулась святкова лінійка, а також свято дружби. Пізніше діти намалювали малюнки та описали свої враження про перебування в таборі.
12 Червня, 2018 р., 11:23
 Тринадцятий день пришкільного табору з денним перебуванням дітей "Веселка" при Узинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розпочався лінійкою та зарядкою. Після сніданку діти взяли участь у майстер-класі «Створення квітів-гігантів». Після цього відвідали міський парк "Слави".
12 Червня, 2018 р., 10:22
     Дванадцятий день пришкільного табору з денним перебуванням дітей "Веселка" при Узинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розпочався лінійкою та зарядкою. Після сніданку діти взяли участь у вікторині «День здоров’я». Після цього відвідали міський парк "Слави".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь