Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Червня, 2018 р., 11:58
     27 червня 2018 року позашкільним відділом комунальної установи «Центр розвитку дітей та молоді» спільно з працівниками  Узинської  бібліотеки для дорослих  проведено зустріч лідерів учнівського самоврядування Узинської міської ОТГ з начальником юридичного відділу Узинської міської ради  Биковець Ольгою Іванівною. Захід  проводився  з нагоди  відзначення Дня Конституції України.
26 Червня, 2018 р., 16:55
        Напевно, кожен із нас хотів би хоч на день опинитися в казці. Така можливість випала нам – талановитим, активним, креативним учням Узинської міської ОТГ.      22-23 червня, за підтримки Узинського міського голови Віталія Юрійовича Гринчука, представники кожного навчального закладу громади мали можливість взяти участь у Всеукраїнському проекті «Діти єднають Україну», започаткованого громадською організацією «Рада матерів та дружин учасників АТО».  Крім нас, дітей Узинської громади, у складі делегації були діти Білої Церкви, Авдіївки та Гранітного.
26 Червня, 2018 р., 14:20
   25 червня відбулося грандіозне свято прощання зі школою – загальноміський випускний бал – 2018. Випускники Узинських шкіл разом з батьками, вчителями, рідними, друзями, пройшовши центральними вулицями міста, зібралися на головній площі, де на них чекала найприємніша мить – урочистості з нагоди випускного балу.
26 Червня, 2018 р., 14:12
    22-23 червня 2018 року в м. Одеса відбувся ювілейний десятий Чемпіонат України з плавання на відкритій воді в категорії «Майстерс», в якому узяли участь найсильніші плавці з усіх областей України.
25 Червня, 2018 р., 11:14
       24 червня, в День Молоді, продовжився лідерський проект «Мистецький простір», що стартував 1 червня за сприяння Узинського міського голови Віталія Юрійовича Гринчука та гуманітарного відділу виконавчого комітету Узинської міської ради.
25 Червня, 2018 р., 10:19
   «Здорова молодь – здорова Україна!», під таким гаслом розпочалися заходи до Дня молоді в Узинській ОТГ.
22 Червня, 2018 р., 14:22
УВАГА!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь