Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Вересня, 2018 р., 10:09
      Навіщо потрібні громадські консультації?    Важливе, але не єдине питання, яке вивчалося на майстерні «Інформаційний депутат» у м. Узин, Київської області 10 та 11 вересня 2018 року.    Саме з Узинської міської об’єднаної територіальної громади розпочався другий етап навчання для депутатів новостворених ОТГ. Тут працювала дводенна майстерня «Інформаційний депутат. Як налагодити конструктивні відносини з громадою», яку провели досвідчені фахівці з взаємодії влада-громада Viktorija Feofilova і Tatsiana Kavalchuk    У майстерні взяли участь більшість депутатів Узинської ОТГ включно із секретарем ради і працівниками виконкому. Найбільше депутатів цікавили питання конструктивної взаємодії з виборцями, активізації громадськості на благо громади і протидії забруднення навколишнього середовища місцевим підприємством. На всі питання учасники отримали кваліфіковані відповіді, напрацювали практичні кейси, а також розробили плани на найближче майбутнє. Узинська міська громада створена менше року тому, але вже має успіхи в питаннях розвитку громади, чудові ноу-хау по безпеці пішохідних переходів біля шкіл та плани щодо партиципативного бюджету.     Проект реалізується Черкаською обласною організацією Комітету виборців України за підтримки The National Endowment for Democracy (NED) #депутатХХІ #CherkasyCVU #навчання #майбутнє #ОТГ Узинська міська об'єднана територальна громада Максим Михлик Юрий Бут Іван Кибенко Володимир Дейнека Олег Невідомський 
11 Вересня, 2018 р., 08:16
     Традиційно у другу суботу вересня Україна святкує День фізичної культури та спорту. З цієї нагоди, 7 вересня, на стадіоні "Авіатор" в м. Узин відбулися святкові заходи.
10 Вересня, 2018 р., 10:26
Автор відео та монтажу  Valeriy Bugaichuk    https://www.facebook.com/valeriy.bugaichuk
05 Вересня, 2018 р., 08:19
Білоцерківський район: 5-ДПРЧ м. Узин
03 Вересня, 2018 р., 15:00
Автор відео та монтажу  Valeriy Bugaichuk    https://www.facebook.com/valeriy.bugaichuk
31 Серпня, 2018 р., 16:33
      Білоцерківський район: рятувальники 5-ДПРЧ м. Узин завітали до центру соціально-психологічної реабілітації дітей в місті.
29 Серпня, 2018 р., 13:12
             28.08.2018 року в Узинській ЗОШ № 2  проходила серпнева зустріч                  ( форсайт-сесія)  педагогів, учнів  та батьків закладів освіти ОТГ .  На зустріч завітали  шановані гості:  голова Узинської громади  Гринчук В.Ю., заступник міського голови  Кравченко О.П., начальник гуманітарного відділу Узинської міської ради    Мар’яновський Ю.В.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь