Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Вересня, 2018 р., 16:13
Білоцерківський район:  5-ДПРЧ м. Узин
18 Вересня, 2018 р., 11:40
Білоцерківський район:  5-ДПРЧ м. Узин
17 Вересня, 2018 р., 15:31
      17 вересня до 5-ДПРЧ м. Узин завітав голова Узинської територіольної громади Гринчук Віталій Юрійович, щоб привітати колектив з професійним святом – Днем рятівника! Напередодні свята Узинською територіальною громадою було надано допомогу у будівництві асфальтного покриття на фасаді частини для багатотонного пожежного автомобіля.
17 Вересня, 2018 р., 13:30
Позашкілля знову відкриває двері
14 Вересня, 2018 р., 08:37
     13.09.2018 року о 07 год.22 хв. на ПЗЧ 5-ДПРЧ м. Узин Білоцерківського району надійшло повідомлення що на  вулиці Гоголя, 48 м. Узин Білоцерківського району в яму впала собака. Було направлено підрозділ  ДСНС. За допомогою драбини-палки було проведено благополучне підняття пса з ями. На виїзді працювали 1 АЦ 5-ДПРЧ м.Узин та 5 чоловіка особового складу.
14 Вересня, 2018 р., 08:29
Білоцерківський район:  5-ДПРЧ м. Узин
12 Вересня, 2018 р., 13:01
    До Узинської міської бібліотеки для дітей на пізнавально-оглядову екскурсію завітали вихованці  старшої групи дитячого садочку «Зіронька» . Бібліотекар Сем’янівська Людмила Василівна підготувала  для майбутніх користувачів цікаву розповідь про бібліотеку, історію виникнення книги, розповіла про правила користування бібліотекою та правила поводження з книгою. Цікавим доповненням до екскурсії  стала  вікторина « З якої казки?» та гра-вікторина «Серпантин загадок». Діти весело та корисно  провели час у бібліотеці. Тож запрошуємо усіх маленьких читачів та їх батьків до нашої бібліотеки, де кожен знайде потрібну книгу.
12 Вересня, 2018 р., 12:39
       11 вересня 2018 року в Узинській міській бібліотеці для дорослих відбувся масовий захід  з нагоди 100 - річчя першої української поштової марки. На заході були присутні учні старших класів і бібліотекарі ЗОШ №1, працівники бібліотеки для дітей м. Узин, працівники Узинського відділення "Укрпошта". Бібліотекар Копитова Т.В. підготувала усну історичну довідку  "Перша поштова марка України", яка охоплює період від 1918 року до сьогодення. Працівники бібліотеки для дітей представили до уваги присутніх відеоролик "Народження першої поштової марки в Україні". Учні з задоволенням проглянули альбоми з приватними колекціями марок, а  бібліотекар ЗОШ №1 продемонструвала колекцію цінних марок , присвячених нашому славетному земляку П.Р. Поповичу. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь