Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Травня, 2019 р., 08:05
Узинська міська рада щиро поділяє глибоку стурбованість ситуацією, пов’язаною з екологічними проблемами, зокрема з нестерпним смородом у м. Узин. Ми щоденно відслідковуємо рівень забруднення повітря, ведуться перемовини з керівниками підприємств і господарств, які розташовані на території міста, проводяться консультації з науковцями, спеціалістами щодо шляхів вирішення проблем. Зокрема, спільними зусиллями  ситуацію на окремих об’єктах, як-от на ТДВ "Узинський цукровий комбінат", вдалося зрушити з місця. Так, з лютого 2019 р. тут працює станція по очищенню мелясної барди, де фільтрація проходить у закритому технологічному процесі шляхом додавання вапняного молока та дефекату з подальшим фільтр-пресуванням. В результаті утворюється 2 продукти -  густий та рідкий. Густа частина з великою кількістю органічних, біологічно активних речовин вивозиться на сільськогосподарські підприємства та використовується для підживлення рослин. Рідка частина доведена до III класу технологічної води без органічних складових ( це підтверджено лабораторними дослідженнями) і транспортується на поля фільтрації. За інформацією керівництва цукрового комбінату, рекультивація карт полів фільтрації запланована на липень - серпень 2019 року.
22 Травня, 2019 р., 16:15
Про нього відгукувалися як про людину з високими моральними принципами. Сучасники вважали його «найдосконалішим втіленням джентльмена», особливо в стосунках з жінками. Він захоплювався багатьма видами спорту, відмінно грав в більярд, був одним з перших організаторів авторалі, першим випробувачем мопеда.
20 Травня, 2019 р., 17:01
18 травня 2019 року Білоцерківський військово-гімназійний корпус відзначив своє 15 - річчя. Військово-гімназійний взвод НВК "Узинська гімназія", складова частина корпусу, гідно представляв Узинську громаду на урочистостях. Кращі військові гімназисти були відзначені грамотами  голови Узинської міської ОТГ Гринчуком В.Ю., відзнаками клубу офіцерів "Честь", котрий святкував у цей день своє 25-річчя. Кадети отримали військово-навчальні звання, а їх батьки - подяки від громади та адміністрації НВК "Узинська гімназія". Військово-гімназійному взводу було вручено прапор, який є символом честі, доблесті і слави, після чого узинські кадети продемонстрували прийом стройової підготовки зі зброєю та без неї. Пройшли урочистим маршем, віддаючи шану воїнам, полеглим за свою рідну землю.                      
20 Травня, 2019 р., 15:06
17 травня учні 9 та 10 класу були учасниками діалогової наукової студії «Правове регулювання протидії булінгу» у рамках реалізації нового етапу кампанії «СТОП БУЛІНГ!» загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!». Про мету та завдання студії розповіла Минзар Світлана Анатоліївна, директор КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді».
20 Травня, 2019 р., 14:30
17 травня 2019 року з метою об’єднання зусиль усіх небайдужих людей на шляху до миру в нашій країні, вперше в Узинській об’єднаній громаді було проведено День шани і подяки. Ініціатори заходу - Узинська спілка матерів та дружин учасників АТО та  Узинська спілка учасників АТО.
20 Травня, 2019 р., 11:49
17 травня 2019 року з нагоди Дня Європи у бібліотеках Узинської громади пройшли інформаційні години, бібліографічні огляди літератури, перегляди літератури, години цікавих повідомлень, були оформлені тематичні полиці, книжкові виставки, експрес - виставки. Мета цих заходів - інформування користувачів бібліотеки про літературні новинки, публіцистику відповідної тематики. В Узинській бібліотеці для дорослих працівниками бібліотеки була оформлена книжково - ілюстративна виставка  "Пізнаємо Європу разом", яка складалась з трьох частин:
17 Травня, 2019 р., 12:37
Товариство з обмеженою відповідальністю «Узин-агроінвест» з метою запобігання порушення прав та інтересів населення, повідомляє про обприскування посівів ріпаку озимого на полях № 9/120-9/35-52 (район асфальтного заводу) пестицидами. Обприскування сільськогосподарських культур планується в період з 17 по 22 травня 2019 року у нічний час (з 22.00 по 05.00).
17 Травня, 2019 р., 11:57
17 травня 2019 року особовим складом чергового караулу 5-ДПРЧ (м. Узин Білоцерківського району) 1-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області (м. Біла Церква) було проведено норматив з РХЗ.
17 Травня, 2019 р., 11:00
Сьогодні, 16 травня 2019 року, у Всесвітній день вишиванки, нас усіх згуртувала любов до рідної землі, повага до історії  та культури нашого народу, до традицій і духовних надбань. Упродовж  всього дня ми ще раз довели, що ми справжні українці, гідні нащадки наших славетних пращурів. Ми - єдина родина.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь