Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Червня, 2019 р., 08:57
У пришкільному таборі Узинської ЗОШ №2 щодня для дітей влаштовують різноманітні цікаві події. Один день був присвячений театру. Чудову виставу «Бременські музики» для дошкільників та дітей усіх літніх таборів із Узинської ЗОШ №2, Узинської ЗОШ №5 та Малоантонівської філії опорного закладу загальної середньої освіти Узинська ЗОШ №1 показали вихованці гуртка «Капітошка» (керівники Павленко Алла Петрівна та Роман Вікторович). Театральний колектив після завершення вистави отримав заслужену винагороду – сертифікат на 2000 гривень за зайняте І місце в обласному конкурсі дитячих колективів.
10 Червня, 2019 р., 16:21
Пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням «Сонечко»
06 Червня, 2019 р., 09:24
Щороку в Україні влітку працюють мовні табори. Їхня мета – заохотити дітей до вивчення іноземних мов, адже відомо давно: «Скільки ти знаєш мов – стільки раз ти людина». Цього червня в закладах освіти Узинської ОТГ почали працювати 5 англомовних таборів. Учителі створюють всі умови, щоб діти спілкувалися, гралися, відпочивали, адже це не уроки, а веселі літні розваги з використанням англійської мови.
04 Червня, 2019 р., 16:49
Пришкільний табір на базі Узинської ЗОШ №2 щодня проводить з дітьми кольорові заход. 04 червня був зелений день. Він манить свіжістю й красою, запахом ялинки, сосни й росою.
04 Червня, 2019 р., 15:51
1 червня 2019 року в місті Чорноморськ  Одеської області  відбувся Міжнародний турнір зі спортивно-бальних танців, у якому брали участь і діти з Узинської ОТГ. Перші місця завоювали  наші юні узинчанки – вихованці клубу Golden club під керівництвом досвідчених тренерів Філінюка Назара Ростиславовича та Філінюк Ірини Віталіївни. Тож привітаємо з перемогою юних грацій:
04 Червня, 2019 р., 15:36
Дітям - радість, дітям - сонце, дітям - мир і доброта!
04 Червня, 2019 р., 10:21
1 червня 2019 року на міському стадіоні відбулося справжнє спортивне свято, присвячене до Міжнародного Дня захисту дітей. На стадіоні панувала весела та життєрадісна атмосфера, юні спортсмени із задоволенням змагалися у спритності, швидкості та кмітливості у різних випробуваннях. У різних вікових категоріях були проведені турніри з міні-футболу та волейболу, командні та індивідуальні заліки в естафетах з елементами футболу та загальної фізичної підготовки, індивідуальні заліки з волейбольних подач, подачах на точність та багато інших цікавих спортивних конкурсів. Переможці та призери змагань були нагороджені медалями і цінними призами, а усі учасники змагань скоштували солодкі подарунки від депутата Узинської міської ради Письменного Андрія та мецената спорту Віталія Лучка.
03 Червня, 2019 р., 12:16
03 червня  2019 року  5-ДПРЧ (м. Узин Білоцерківського району) відвідали учні школи №2  м. Узин. Під час екскурсії говорили та оглядали пожежно-технічне обладнання та його характеристики, пожежні автомобілі, що знаходяться на озброєнні частини. Також, наголошувалося про можливу небезпеку під час ліквідації надзвичайних ситуацій, що правильне виконання функцій рятувальниками з дотриманням основних правил безпеки врятує життя людей та життя їх самих.
03 Червня, 2019 р., 09:31
Вихованець Комунальної установи «Центр фізичної культури і спорту ім. П.Р. Поповича» Узинської міської ради, Грушовий Данило,  1 червня 2019 року став переможцем міжнародного турніру з греко-римської боротьби, якии проходив в м. Вільнюс (Литва).
01 Червня, 2019 р., 11:52
Яскраво, гучно, весело та кольорово  відзначали Міжнародний день захисту дітей в Узинській громаді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь