Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2021 10:11
Кількість переглядів: 348

Шановні учні, вчителі, батьки!

     Вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а у випускників сьогодні  по-особливому  радісний і пам’ятний день, адже вони прощаються зі школою та вирушають у самостійне доросле життя.

     Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Нехай знання, які дала школа, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у майбутній діяльності! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

     По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів і бабусь наших школярів. Позаду - ще один непростий навчальний рік, коли ми, дорослі, раділи дитячим успіхам, переймалися їхніми невдачами, разом включалися в процес дистанційного навчання. Щиро вдячні вам за підтримку і розуміння

     Сердечно дякуємо педагогам за самовіддану працю, за турботу і знання, які вони віддають своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаємо вам, шановні освітяни, життєвих сил і натхнення. Щиро зичимо, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не згасав у ваших серцях, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!

     Тож вітаємо усіх зі святом Останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття! Здоров’я всім нам! Щедрого і безпечного літа!

 

З повагою,

міський голова В. Гринчук,

депутати та старости Узинської громади

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь