Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Серпня, 2019 р., 11:30
Узинська громада підтримала флешмоб  Президента України
22 Серпня, 2019 р., 20:26
             Перед початком навчального року освітяни традиційно збираються для обговорення основних пріоритетів розвитку галузі, але 19 серпня така обласна педагогічна рада у м. Буча мала неформальний характер: місце проведення – парк, брифінг голови Київської обласної державної адміністрації М.Бно-Айріяна, голови Київської обласної ради М.Стариченка, директора департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації В.Рогової та представників успішної педагогічної спільноти, локації під відкритим небом за різними актуальними питаннями розвитку освіти... Учасниками цієї важливої події від Узинської ОТГ стала делегація на чолі з начальником гуманітарного відділу Ю.Мар’яновським.
21 Серпня, 2019 р., 12:49
         Багато є визначних місць в Україні, які приваблюють тисячі туристів з усього світу, але чи добре знаємо ми чудові куточки рідного краю? Над таким питанням замислилися 20 серпня учасники англомовного табору Go Camp. Вони побували на екскурсії в ЕКО-САДИБІ "МАЛА ГОРА", що знаходиться в с. Макіївка Білоцерківського району, і були вражені чудовими краєвидами, природою, чистим повітрям, тишею.
19 Серпня, 2019 р., 14:37
       Пенсійний фонд України запровадив нову модель звернення громадян за призначенням пенсії в «один дотик» через вебпортал електронних послуг Фонду.
15 Серпня, 2019 р., 14:27
     Щодня в англомовному таборі відбуваються цікаві події. У вівторок діти здійснили екскурсію в дендропарк «Олександрія»,  де довідалися про історію пам’ятки, оглянули визначні місця, помилувалися природою.
12 Серпня, 2019 р., 12:34
         У понеділок 12 серпня юні шанувальники англійської мови з усіх закладів освіти Узинської ОТГ зустрілися в НВК «Узинська гімназія», щоб розпочати веселу двотижневу табірну зміну з волонтером Крейгом з Великої Британії. У перший день діти знайомилися одне з одним, з Крейгом, ділилися враженнями про канікули, вивчали пісні, просто спілкувалися.
09 Серпня, 2019 р., 11:04
         В селі Василів Узинської об’єднаної територіальної громади 07 серпня 2019 року за одним столом зібрались підприємці, представники влади громади, Голова Ради «Всеукраїнська Федерація роботодавців України у сфері туризму» Тетяна Тимошенко, небайдужі мешканці і гості з інших навколишніх населених пунктів.
31 Липня, 2019 р., 16:43
               З 25 липня 2019 по 31 липня 2019 року  у приміщенні відділу позашкільної роботи КУ «Центр розвитку дітей та молоді» відбулася літня  толока для лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів Узинської ОТГ. Модератором даного проекту є завідувач відділу позашкільної роботи «Центру розвитку дітей та молоді» І.А. Бобровник. Цього року літня школа лідерів учнівського самоврядування повністю змінила свій формат. Діти та педагоги у веселій та творчій атмосфері дали старт подальшій роботі та обговорили низку питань щодо покращення діяльності  Дитячої Ради Узинської громади. Дружний  та позитивний настрій допомагав новачкам у лідерській роботі  налаштуватися на співпрацю з  досвідченими лідерами та висловити свої думки і пропозиції для удосконалення лідерського руху. Щоденні п’ять годин активної та креативної роботи толоки пролітали непомітно, а смачна піца від  кафе «Вірт» додавала енергії для подальшої роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь