Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Травня, 2019 р., 10:47
До Дня захисту дітей Узинська міська бібліотека для дітей провела правознавчу мандрівку «Дітям щасливе дитинство», під час якої  користувачі  бібліотеки отримали більше інформації про свої права та обов’язки, про історію  свята. Потім  присутнім була представлена книжкова виставка  «Чудеса в країні казок», цікаві вікторини, загадки, ігри. І як завжди наостанок традиційний конкурс малюнку на асфальті. Бібліотекарі побажали дітям веселих та плідних канікул, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
27 Травня, 2019 р., 15:02
24-25 травня 2019 року на базі дитячого оздоровчого табору «Дружба» села Трушки відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура». Вже другий рік поспіль зібралися команди (рої) усіх навчальних закладів Узинської громади.
24 Травня, 2019 р., 12:59
22 травня 2019 року на сцені Узинського Будинку культури відбувся традиційний звітний концерт учнів та викладачів комунальної установи «Дитяча школа мистецтв» Узинської міської ради. Він став своєрідним звітом викладачів школи про пророблену роботу за рік. Педагоги доклали багато зусиль, щоб підготувати учнів до виступів та максимально розкрити творчі нахили своїх вихованців.
24 Травня, 2019 р., 11:45
Десять учнів закладів освіти Узинської ОТГ отримали стипендії від благодійного фонду «Майбутнє країни». В урочистій обстановці голова фонду Гмирін А.П. привітав:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь