Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підписання Меморандуму про співпрацю і партнерство

Дата: 27.05.2021 17:00
Кількість переглядів: 540

     Одне із пріоритетних завдань керівництва Узинської громади – створення на її території сприятливого інвестиційного клімату задля подальшого економічного розвитку, створення нових робочих місць для її жителів.

     26 травня 2021 року відбулася подія, яка матиме важливе значення для розбудови нашого краю. Між ТОВ «ВСЕСВІТНІЙ ТОРГІВЕЛЬНИЙ ЦЕНТР КИЇВ» та Узинською міською радою підписано Меморандум про співпрацю і партнерство. Від імені громади документ підписав її очільник, міський голова В. Гринчук, від імені партнерів – директор Товариства Г. Штеренберг.

      Меморандум поклав початок партнерським відносинам щодо залучення інвестицій у різні галузі життєдіяльності громади: використання сучасних технологій, впровадження та розвиток SMART City, логістика тощо, що є актуальним для розвитку Узина та громади в цілому.

      У ході зустрічі члени делегації відвідали потужне підприємство громади - ТДВ «Узинський цукровий комбінат», зустрівшись з власником О. Мойсєєнком, який провів для гостей екскурсію та ознайомив їх з технологіями виробництва.

      Підписанти Меморандуму та учасники діалогу, у т.ч. засновниця Міжнародної логістичної компанії Єва-Лотта Сйостедта, скористались можливістю поспілкуватися з депутатами, завітавши на засідання сесії Узинської міської ради.

     Це лише початок. Попереду – наполеглива робота над інвестиційними проєктами, залученням інвестицій у розвиток нашої Узинської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь