Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День захисників та захисниць України та свято Покрови в Узинській громаді

Дата: 14.10.2021 11:18
Кількість переглядів: 897

    Щороку 14 жовтня ми відзначаємо свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисників і захисниць  України. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа мати – це заступниця і покровителька наших воїнів.

    Цей святковий день поєднує державні, родинні і духовні цінності, які символізують зв'язок поколінь та особливо шануються українцями.

    Узинський міський голова Віталій Гринчук, старости сіл, депутати Узинської міської ради та  жителі громади з нагоди державного свята вшанували наших земляків, які загинули в боротьбі за незалежність і цілісність країни. Вони поклали квіти на могили героїв та хвилиною мовчання пом’янули  тих, хто ціною власного життя вписав в історію свої героїчні імена.

    Також  очільник громади, старости сіл у цей день відвідали  воїнів  АТО  та сім’ї загиблих захисників.

    У закладах культури та закладах освіти Узинської громади проведено культурно - мистецькі та інформаційно - просвітницькі заходи: уроки пам’яті, уроки - презентації, виховні години, перегляди  фільмів  національно-патріотичної  тематики у рамках проєкту «Слава Україні – героям слава!»,  посвяти в козаки і козачата, спортивні змагання «Козацькі забави»,  книжкові виставки, квести, концертні програми, зустрічі з воїнами АТО.

    В Узинській громаді відбувся Всеукраїнський чемпіонат з греко - римської боротьби, присвячений Дню захисників та захисниць України.

    Лідери учнівського самоврядування дитячої ради Узинської громади підготували  й  представили на сторінках соціальних мереж  відеовітання з Днем захисників та захисниць України  та відео розповіді про загиблих земляків.

     Вітаємо зі святами, бажаємо усім жителям Узинської громади міцного здоров’я, добра та наснаги на успішні починання. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці!

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь