Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Серпня, 2020 р., 10:28
           Цього непростого 2020 року через карантинні обмеження скасовано чи перенесено спортивні заходи, змінено спортивні календарі, але розбудова спортивної інфраструктури Узинської міської об’єднаної територіальної громади не припиняється. Адже карантин  завершиться, а поява в громаді нового спортивного об’єкта стане ще однією умовою для здорової, спортивної нації, пропаганди серед молоді здорового способу життя.
03 Серпня, 2020 р., 16:25
    01 серпня 2020 року у  гідропарку м. Житомир відбувся  V –й  міжнародний турнір «TETERIV OPEN 2020» та етап КУБКУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ  плавальних клубів «МАСТЕРС»  з плавання на відкритій воді.
03 Серпня, 2020 р., 11:15
             За даними Узинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району» БЦРР, на території Узинської міської об’єднаної територіальної громади за період пандемії, пов’язаної із COVID-19, було зафіксовано 12 випадків захворювання на коронавірусну хворобу (COVID-19).
31 Липня, 2020 р., 15:38
За даними Узинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району» БЦРР, на території Узинської міської об’єднаної територіальної громади за період пандемії, пов’язаної із COVID-19, було зафіксовано 11 випадків захворювання на коронавірусну хворобу (COVID-19).
29 Липня, 2020 р., 09:01
Сказ — це гостре особливо небезпечне  вірусне захворювання  усіх теплокровних тварин і людини, спричинене нейротропним вірусом. Характеризується розвитком своєрідного енцефаліту зі стрімким пошкодженням центральної нервової системи і завжди закінчується смертю.
26 Липня, 2020 р., 08:47
          В останню неділю липня своє професійне свято відзначають представники професії, без якої не можна уявити нашого життя. Це працівники торгівельної сфери.
21 Липня, 2020 р., 15:18
     21 липня 2020 року в сесійній залі Узинської міської ради відбулося урочисте вручення золотих та срібних медалей випускникам 11 класів Узинської міської ОТГ.
20 Липня, 2020 р., 15:24
За І півріччя поточного року до місцевих бюджетів території обслуговування Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області надійшло понад 1070 млн. гривень

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь