Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Лютого, 2021 р., 09:44
   Станом на 9:00 24 лютого 2021 року в Узинській громаді, за даними Білоцерківського МВЛД, проживають 92 хворих з лабораторно підтвердженим захворюванням на коронавірусну  хворобу (COVID-19). З них 80 хворих перебувають на самоізоляції під наглядом лікарів, 12 пацієнтів госпіталізовано до опорних інфекційних лікарень.
24 Лютого, 2021 р., 09:37
3 лютого під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля відбулося засідання Антикризового енергетичного штабу, на якому було розглянуто План дій з реалізації Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води.
23 Лютого, 2021 р., 16:48
На території Київщини діє 513 міжміських і міжрайонних маршрутів. Вони сполучають населені пункти регіону один із одним, а також зі столицею. І наразі частина перевізників уже підготувала звернення щодо перегляду тарифів на проїзд.
23 Лютого, 2021 р., 16:47
Перспективи проєкту приміського залізничного транспорту City Express, що буде впроваджено на Київщині обговорили сьогодні, 23 лютого, під час Всеукраїнського форуму «Україна.30».
22 Лютого, 2021 р., 10:06
   Станом на 9:00 22 лютого 2021 року в Узинській громаді, за даними Білоцерківського МВЛД, проживають 86 хворих з лабораторно підтвердженим захворюванням на коронавірусну  хворобу (COVID-19). З них 74 хворих перебувають на самоізоляції під наглядом лікарів, 12 пацієнтів госпіталізовано до опорних інфекційних лікарень.
19 Лютого, 2021 р., 11:09
   У лютому Україна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні. Цього року - вже сьомі роковини кривавих подій на Майдані під час Революції Гідності. Щороку в закладах освіти і культури Узинської громади проходять заходи, на яких згадують трагічні події лютого 2014 року.
16 Лютого, 2021 р., 10:06
   Фізична особа – резидент, яка отримала іноземний дохід та сплатила податки за межами України, для отримання права на зарахування сплачених податків повинна надати довідку від державного органу країни, де отримувався такий дохід (прибуток), уповноваженого справляти такий податок, про суму сплаченого податку та збору, а також про базу та/або об’єкт оподаткування. Зазначена довідка підлягає легалізації у відповідній країні, відповідній закордонній дипломатичній установі України, якщо інше не передбачене чинними міжнародними договорами України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь