Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Січня, 2021 р., 09:04
   Ціноутворення тарифів на комунальні послуги для населення мають бути економічно обґрунтованими та соціально справедливими. Саме тому на Київщині вирішили провести комплексний аудит вартості води, електроенергії, опалення та газу для населення.
21 Січня, 2021 р., 12:52
Тарифи на опалення та гаряче водопостачання до кінця опалювального сезону в Україні не підвищуватимуть. Про це заявив мер Києва, голова АМУ Віталій Кличко.
21 Січня, 2021 р., 12:51
20 січня під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля відбулася нарада з питань тарифної політики у сфері централізованого теплопостачання за участі представників Асоціації міст України під головуванням мера Києві  Віталія Кличка  та мерів Маріуполя – Вадима Бойченка, Кропивницького – Андрія Райковича, Вінниці – Сергія Моргунова, Кривого Рогу – Костянтина Павлова та першого заступника міського голови Харкова – Олександра Новака.  
21 Січня, 2021 р., 10:20
   На Київщині готуються до проведення комплексного аудиту тарифів на комунальні послуги. Йдеться про вартість води, електроенергії, опалення та газу для населення.
20 Січня, 2021 р., 16:00
Під час карантину, у разі потреби, звертайтесь на "Гарячу лінію" 15-45
20 Січня, 2021 р., 10:58
Жителі Київщини мають право самостійно обирати для себе постачальників газу. Це стосується побутових споживачів, які проживають як у власних будинках, так і багатоквартирних.
20 Січня, 2021 р., 09:31
     Станом на 9:00 20 січня 2021 року в Узинській громаді, за даними Білоцерківського МВЛД, проживають 54 хворих з лабораторно підтвердженим захворюванням на коронавірусну хворобу (COVID-19) і всі вони перебувають на самоізоляції під наглядом лікарів.
19 Січня, 2021 р., 14:03
Жителі Київщини мають можливість змінити постачальника газу на більш вигідного в дистанційному режимі. Процедура займає орієнтовно 15 хвилин.
19 Січня, 2021 р., 14:02
Гранична ціна на газ в Україні встановлена на рівні 6,99 грн за кубометр. Таке рішення вже ухвалив Уряд, згідно з дорученням Президента України. Завдяки цьому вартість газу для населення в середньому знизиться на 30%.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь