Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Грудня, 2020 р., 14:02
          Шановні земляки-ліквідатори  аварії на Чорнобильській АЕС!       14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській  АЕС. Сьогодні ми вшановуємо живих ліквідаторів цієї жахливої техногенної катастрофи та молимося за полеглих у боротьбі з мирним атомом. Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації найбільшої техногенної катастрофи XX століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в екстремальних обставинах. Низько вклоняємося тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. Ваш подвиг назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті  українського народу.     Вшановуючи пам'ять про мужність і звитягу ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, представники Узинської міської територіальної громади поклали квіти до пам’ятника чорнобильцям.
10 Грудня, 2020 р., 09:23
   За повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області 04 грудня 2020 року зареєстровано випадок грипу птахів типу А1 субтипу Н5 в особистому селянському господарстві мешканця с. Кандибине, Новоодеського району Миколаївської області.
07 Грудня, 2020 р., 13:15
    07 грудня 2020 року з нагоди Дня місцевого самоврядування Узинський міський голова Гринчук В.Ю. вручив Кардаш Галині Петрівні, вчительці початкових класів ОЗЗСО Узинська ЗОШ І-ІІІ ст. №1, відзнаку "За заслуги перед громадою".
06 Грудня, 2020 р., 07:30
  Шановні військовослужбовці та ветерани військової  служби Узинської громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь