Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Вересня, 2020 р., 07:32
Вітаємо всіх  із Днем знань та початком нового навчального року!
28 Серпня, 2020 р., 14:49
      Станом  на 28.08.2020 року в Узинській громаді, за даними Білоцерківського МВЛД, проживають 7 осіб, в яких виявлено коронавірусну хворобу (COVID – 19).
28 Серпня, 2020 р., 09:15
27 серпня 2020 року за участі голови Узинської міської ради Віталія Гринчука, начальника гуманітарного відділу виконавчого комітету Узинської міської ради Юрія Мар’яновського, завідувача дитячим відділенням КНП «Узинська міська лікарня» Олени Шатило проведено серпневу освітянську конференцію в онлайн-форматі для педагогічних працівників закладів освіти Узинської міської ОТГ. Тема онлайн-заходу – «Організація освітнього процесу в умовах пандемії».
26 Серпня, 2020 р., 09:39
      24 серпня 2020 року 36 дітей Узинської громади були запрошені на урочистості з нагоди 29–ї річниці Незалежності України, що відбувалися за участю Президента України Володимира Зеленського.
26 Серпня, 2020 р., 09:37
     Останій місяць календарного літа був  багатий на дні сіл  в  Узинській громаді. Наприкінці серпня дні народження  відзначили   с. Олійникова Слобода, с. Мала Антонівка  та с. Іванівка.
25 Серпня, 2020 р., 18:30
     Звертаю вашу увагу, що в соціальних мережах надто «небайдужими» людьми від мого імені створюються фейкові сторінки (остання – у ФБ «За Гринчука»). Наголошую, що вся інформація висвітлюється на офіційній сторінці Узинської  міської ради  Uzin UA (в cоціальній мережі Facebook), а також на сайті Узинської громади  http://uzynska.gromada.org.ua.
25 Серпня, 2020 р., 15:39
       Основою новітніх змін став модернізований Реєстр застрахованих осіб. На кожну застраховану особу (працівника, пенсіонера, отримувача соціальних допомог тощо) заведена персональна облікова картка, в якій накопичується інформація про заробітну плату, різні соціальні виплати, з яких сплачено страхові внески, страховий стаж, розмір пенсії тощо. Доступ до персональної облікової картки можна отримати через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України:  http://portal.pfu.gov.ua
25 Серпня, 2020 р., 14:33
      День народження рідного міста об’єднує усіх незалежно від віку та професії. У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь