Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Квітня, 2018 р., 12:44
     У квітні 2018 року в Києві відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Позмагатися у найголовнішому конкурсі юних найковців приїхали близько 1200 дітей з усіх областей України. У складі делегації Київської області за перемогу в престижному конкурсі боролися 49 учнів. Серед них – Мадей Анна Сергіївна, учениця 11 класу НВК «Узинська гімназія». Вона захищала науково-дослідницьку роботу в секції «Історія України» і стала переможцем (диплом ІІІ ступеня).
24 Квітня, 2018 р., 12:26
20-21 квітня в м. Київ пройшов Чемпіонат України з пауерліфтингу та окремих вправ серед аматорів та професіоналів. Незважаючи на велику конкуренцію в кожній ваговій категорії , наші земляки – узинчани  стали переможцями. Призові місця та зваження Чемпіонів України здобули вихованці майстра спорту - Литовченка О.С., тренера  «Центру фізичної культури і спорту  ім.П.Р. Поповича» - Бекетов  Руслан,  Браун  Назарій,  Решетнік  Віталій,  Коржук Богдан.
20 Квітня, 2018 р., 09:36
Увага! 23 квітня о 10:00 годині дня відбудеться засідання виконавчого комітету
18 Квітня, 2018 р., 10:27
      З 08 по 15 квітня 2018 року в ізраїльському місті Хайфа проходив Міжнародний турнір із греко-римської боротьби серед школярів пам’яті капітана Самуеля (Мулі) Малкова. На цих змаганнях Україну та нашу Узинську громаду представляв Данило Грушовий, наш молодий, але вже відомий спортсмен. У складній, напруженій боротьбі він здобув перемогу і завоював І місце в турнірі. Це стало можливим завдяки здібностям спортсмена, його силі духу, а також тренерському таланту його керівника – Іраклія Ломтадзе. Окрема вдячність і подяка небайдужим жителям нашої громади: Письменному Андрію Володимировичу, Лучку Віталію Анатолійовичу, Лехкодуху Миколі Васильовичу за надану матеріальну допомогу для поїздки спортсмена на турнір в Ізраїль. Сподіваємося на подальшу співпрацю в роботі по пропаганді та популяризації здорового способу життя дітей.
17 Квітня, 2018 р., 16:52
        17 квітня в Україні відзначається День пожежної охорони. Встановлення професійного свята свідчить про суспільне визнання вкрай важливої професії для всіх, хто присвятив життя нелегкій, але почесній справі – захисту від вогню та стихії національного багатства держави, її добробуту, життя та здоров'я людей.
16 Квітня, 2018 р., 16:10
      У зв'язку з вагомим внеском працівників пожежної охорони в боротьбу з вогняною стихією, на захист життя і здоров'я людей, майна від пожеж, на підтримку ініціативи громадських об'єднань та Державної служби з надзвичайних ситуацій Указом Президента України від 11-го жовтня 2013-го № 555/2013 встановлено професійне свято - «День пожежної охорони», яке тепер відзначається щорічно 17-го квітня.
12 Квітня, 2018 р., 12:15
     Дата проведення свята була взята недарма, а приурочена до першого польоту людини в космос. Ним став льотчик-космонавт СРСР Юрій Гагарін. Він здійснив політ на космічному кораблі "Восток-1" 12 квітня 1961 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь