Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Липня, 2022 р., 12:49
До кінця 2022 року передбачено проведення наступних перерахунків пенсій:
11 Липня, 2022 р., 11:44
      Особи, які отримували пенсії через АТ "Укрпошта" (у відділеннях або з доставкою додому) та тимчасово змінили фактичне місце проживання – можуть отримувати пенсії за новим (тимчасовим) місцем перебування через платіжну систему "Швидка копійка" АТ "Ощадбанк", або через внутрішні перекази АТ "Укрпошта".
05 Липня, 2022 р., 12:26
Пенсія за віком призначається з дня, що настає за днем досягнення пенсійного віку, якщо звернення за пенсією відбулося не пізніше трьох місяців з дня досягнення особою пенсійного віку.
05 Липня, 2022 р., 12:17
У разі смерті пенсіонера допомога на поховання виплачується у розмірі двомісячної пенсії померлого тим особам, які здійснили поховання. Якщо померла особа була “військовим” пенсіонером, то особі, яка здійснила поховання, виплачується допомога у розмірі тримісячної пенсії, але не менше п’ятикратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб.
05 Липня, 2022 р., 12:14
      Пенсійний фонд України прагне змін, враховує побажання й відгуки про свою діяльність, працює над покращенням якості послуг, які надає.
05 Липня, 2022 р., 12:12
Заяву про призначення/перерахунок пенсії разом з необхідними документами особа може подати до будь-якого сервісного центру обраного Головного управління Пенсійного фонду України незалежно від місця проживання особи/перебування на обліку як пенсіонера.
27 Червня, 2022 р., 08:36
Страховий стаж – це період, протягом якого особа підлягає загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню та за який щомісяця сплачено страхові внески в сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок.  
27 Червня, 2022 р., 08:33
Реєстр застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування – автоматизований банк відомостей, створений для ведення єдиного обліку фізичних осіб, які підлягають загальнообов’язковому державному соціальному страхуванню відповідно до закону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь