Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Березня, 2021 р., 15:35
    З метою упередження конфліктних ситуацій між пасічником та аграрієм створено постійно діючу комісію з питань бджільництва, попередження та фіксації фактів масового отруєння бджіл на території Узинської міської територіальної громади. 
02 Березня, 2021 р., 15:25
     З 24 по 28 лютого 2021 року проходив II (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Цього року конкурс проводився онлайн і вперше – за новими правилами. У середовищі Zoom конкурсанти у своїх секціях презентували результати власних наукових досліджень під час постерного захисту та наукової конференції. Оцінювало виступи учнів кваліфіковане журі.
02 Березня, 2021 р., 15:24
   Днями, під час наради, яка відбулася за участі фахівців Головних управлінь Пенсійного фонду, ДПС, Держпраці, Нацполіції у Київській області та Білоцерківської міської ради, обговорювалися шляхи та терміни виконання спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці у регіоні. Слід зазначити, що зусилля усіх відомств та співпраця позитивно впливають на подолання тіньової зайнятості.
01 Березня, 2021 р., 15:24
    У зв’язку з складною ситуацією, яка склалась з побічними продуктами тваринного походження, що не призначені для споживання людиною в Україні, з метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації та недопущення занесення африканської чуми свиней (далі - АЧС), сибірки на територію м. Біла Церква та Білоцерківського району, Білоцерківське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області (далі - Білоцерківське міськрайонне управління) рекомендує операторам ринку, які займаються розведенням, утриманням, полюванням або первинним виробництвом поголів’я свиней та ВРХ посилити заходи з профілактики по поводженню з побічними продуктами тваринного походження отриманих під час забою тварин та у разі потреби привести їх у відповідність до вимог чинного законодавства.
01 Березня, 2021 р., 09:39
   Станом на 9:00 01 березня 2021 року в Узинській громаді, за даними Білоцерківського МВЛД, проживають 104 хворих з лабораторно підтвердженим захворюванням на коронавірусну  хворобу (COVID-19). З них 93 хворих перебувають на самоізоляції під наглядом лікарів, 11 пацієнтів госпіталізовано до опорних інфекційних лікарень.
26 Лютого, 2021 р., 14:42
      На території Узинської міської територіальної громади  в тісному партнерстві зі службою у справах дітей та сім’ї  Узинської міської ради  стартував проєкт «Конвіктус» .
25 Лютого, 2021 р., 16:31
    Поетеса, драматург-новатор, публіцист, критик, громадський діяч – це лише незначний перелік характеристик Лесі Українки.  Її життя стало прикладом боротьби, а її зброя  - це слово, яке й зараз є актуальним.
25 Лютого, 2021 р., 16:02
Рекомендації населенню щодо необхідності проведення періодичного очищення та дезінфекції колодязів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь