Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Квітня, 2021 р., 16:11
      У рамках оголошеного двомісячника благоустрою на території Узинської міської територіальної громади активно проводяться роботи  з упорядкування територій населених пунктів громади.  У ці «гарячі»  весняні дні не тільки комунальники наводять лад на території громади.  До прибирання прилеглих територій долучилися працівники закладів освіти, культури та спорту: впорядкували багаторічні насадження, клумби, газони,  побілили бордюри, згребли минулорічне листя, ліквідували стихійні сміттєзвалища, прибрали території  спортивних об’єктів, братських могил, кладовищ,  висадили 65 дерев, 76 кущів.
20 Квітня, 2021 р., 09:57
     Благоустрій – це не тільки візитна картка кожного населеного пункту та громади в цілому. Насамперед це створення належних умов проживання місцевих жителів, вирішення проблем та перспектив розвитку даної сфери та комунального обслуговування. Аби в наших селах було комфортно жити, навчатися й працювати, і громада міцнішала й підіймалася на новий рівень розвитку, місцева влада на чолі з старостою села Макіївки Перебийніс Любов Михайлівною, заручившись підтримкою керівництва Узинської громади, крок за кроком втілює у життя  проєкт «Двомісячник благоустрою».
19 Квітня, 2021 р., 09:27
   Станом на 9:00 19 квітня 2021 року в Узинській громаді, за даними Білоцерківського МВЛД, проживають 240  хворих з лабораторно підтвердженим захворюванням на коронавірусну  хворобу (COVID-19).  З них 208 хворих перебувають на самоізоляції під наглядом лікарів, 32 пацієнтів госпіталізовано до опорних інфекційних лікарень.
19 Квітня, 2021 р., 08:10
   На запитання платників податків відповідала начальниця Білоцерківського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Київській області Ольга Шульга.
15 Квітня, 2021 р., 11:26
     Станом на 9:00 15 квітня 2021 року в Узинській громаді, за даними Білоцерківського МВЛД, проживають 268  хворих з лабораторно підтвердженим захворюванням на коронавірусну  хворобу (COVID-19). З них 234 хворих перебувають на самоізоляції під наглядом лікарів, 34 пацієнтів госпіталізовано до опорних інфекційних лікарень.
12 Квітня, 2021 р., 11:24
      Українці давно змусили увесь світ шанувати наш "космічний" потенціал.   Українські науковці змінювали історію своїми винаходами, а численні космонавти безстрашно виконували місію землян у Всесвіті. Наші земляки стали основоположниками астрофізики у світі, розробили теорію радіовипромінювання Сонця та метод визначення швидкості осьового обертання зірок, вперше здійснили зварювання у відкритому космосі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь