Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Серпня, 2022 р., 08:27
                                     Дорога Узинська громадо!
19 Серпня, 2022 р., 12:50
До обласного бюджету внесено зміни – майже 145 млн грн будуть спрямовані на подолання наслідків війни та відновлення Київщини. Це необхідно задля того, аби підвищити ефективність запущених процесів у громадах. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба у своєму відеозверненні.
17 Серпня, 2022 р., 11:04
Новий навчальний рік має розпочатися в офлайн режимі тільки там, де це можливо. Для цього в районах та територіальних громадах області з липня працювали комісії, які перевіряли стан готовності укриттів у закладах освіти. Про це повідомив під час відеозвернення голова Київської ОВА Олексій Кулеба.
16 Серпня, 2022 р., 16:04
У господарствах Київської області триває збір урожаю. Вже намолочено понад 1 млн тонн урожаю зернових та зернобобових культур, зібраних із площі 342,92 тис. га. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.
16 Серпня, 2022 р., 15:32
До якого центру зайнятості подати заяву на реєстрацію? В умовах воєнного стану, згідно з Законом України «Про зайнятість населення», для отримання статусу безробітного особа, яка шукає роботу, може звернутися до будь-якого територіального органу центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері зайнятості населення та трудової міграції, будь-якими доступними їй засобами комунікації, у тому числі електронними, із заявою про надання статусу безробітного. При цьому вона має розуміти, що основним завданням служби зайнятості, а її обов’язком буде пошук підходящої роботи та працевлаштування. Внутрішньо переміщені особи (щоб не змінювати своє місце знаходження для майбутнього працевлаштування) мають звертатися із заявою про надання статусу безробітного до центру зайнятості за місцем проживання (п. 17 Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженого Постановою КМУ від 19 вересня 2018 р. № 792 https://cutt.ly/uZSJgu2 ).
16 Серпня, 2022 р., 09:28
Насичення квартир різноманітними газовими, електропобутовими приладами і хімічними препаратами представляє значну небезпеку виникнення пожежі в квартирі у разі навіть найменшого порушення встановлених правил пожежної безпеки. В той же час досвід показує, що населення часто порушує ці правила, не приділяючи їм належної уваги або просто тому, що не знає їх. Це призводить до того, що у житлових будинках пожежі виникають значно частіше, ніж у громадських або виробничих будівлях.
12 Серпня, 2022 р., 09:39
Дорогі юнаки та дівчата  Узинської громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь