Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Вересня, 2022 р., 09:32
Шановні  бібліотекарі Узинської громади!
29 Вересня, 2022 р., 16:58
   З першого жовтня виплати житлових субсидій і пільг на оплату житлово-комунальних послуг проводитимуться сервісними центрами Пенсійного фонду України, що працюють за екстериторіальним принципом. Раніше виплати відбувалися через управління соціального захисту населення. Такі зміни до Положення про порядок надання житлових субсидій ініціювало Міністерство соціальної політики. А 16 вересня 2022 року Уряд прийняв відповідну постанову. 
29 Вересня, 2022 р., 10:01
   З метою забезпечення безпечного навчального процесу в освітніх закладах з початку вересня рятувальники Білоцерківського районного управління спільно з працівниками Національної поліції проводять «Єдиний урок з безпеки» в закладах освіти Білоцерківського району.
29 Вересня, 2022 р., 09:50
   Українська громада в Нідерландах із перших днів повномасштабного вторгнення допомагає народу України. Організація збирає і передає гуманітарну допомогу жителям України, військовим та загонам територіальної оборони.
29 Вересня, 2022 р., 08:34
Під час активних бойових дій на Київщині шкільними автобусами евакуювали місцевих жителів. 37 автобусів були знищені або пошкоджені окупантами. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.
29 Вересня, 2022 р., 08:24
Київська обласна служба зайнятості пропонує  для зареєстрованих безробітних безкоштовні послуги з професійного навчання, згідно законодавства, усім, кому потрібно отримати гідну роботу, розвинути необхідні навички, підвищити рівень своєї кваліфікації, змінити професію або опанувати нову. Служба зайнятості Київщини  організовує професійну підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних громадян, за конкретним замовленням роботодавців.
27 Вересня, 2022 р., 16:24
   На превеликий жаль, не обминула біда  і нашу громаду -  вітер війни приніс на своїх чорних крилах  сумну звістку з місця запеклих боїв. Там смертю Героя загинув Дзержик Дмитро - наш славний земляк.
27 Вересня, 2022 р., 15:07
   Вісімнадцять громад Київської області отримають будівельні матеріали для ремонту пошкоджених об’єктів. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь