Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на  16.08.2022  року

Дата: 16.08.2022 11:31
Кількість переглядів: 325

                             

 

бухгалтер   -   7117                ведення бухгалтерського обліку в бюджетній установі, нарахування заробітної плати, облік товарно-матеріальних цінностей та матеріалів, робота з тендерною документацією, проведення тендерів. Досвід роботи в бюджетній установі від 1 року. Впевнений користувач ПК.

 

технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва   -   6800          керування процесом якісного вирощування свиней, контроль стану здоров'я тварин; ведення первинного зоотехнічного і племінного обліку, контроль приготування та процесу годівлі тощо.

 

пресувальник гарячого формування   -   12000          ведення процесу гарячого формування накладок та колодок в пресі під заданим тиском та температурою.    Фізичні навантаження. Заробітна плата залежить від виробітку.

 

оператор цехів для приготування кормів (тваринництво)   -   6800          підготовка кормів до згодовування дотримуючись технологічних норм; щоденне ведення обліку витрачених кормів. Дотримання правил техніки безпеки і особистої гігієни. Робота потребує фізичного навантаження.

 

слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка)   -   9000          слідкування за технічним станом обладнання, здійснення постійного технічного огляду, усунення дрібних неполадок, проведення поточних і капітальних ремонтів обладнання. Досвід роботи від 1 року. Заробітна плата відрядна.

 

слюсар-ремонтник   -   10000          обслуговування виробництва птахівництва та тракторно-рільничої бригади, виконання поточного ремонту та обслуговування технологічного обладнання птахівництва. Наявний службовий транспорт (розвозка).

 

птахівник   -   9000          виконання простих слюсарних робіт по обслуговуванню устаткування для птиці; годування птиці; прибирання та чистка помету механічним способом. Режим роботи: 6 денний робочий тиждень, 2 вихідних за графіком. Наявний службовий транспорт (розвозка).

 

Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-22-99

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь