Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Липня, 2022 р., 10:03
На сьогоднішній день на території Білоцерківського району в розпалі збирання врожаю зернових. У зв’язку з цим гостро стоїть питання виникнення значної кількості пожеж, що виникають внаслідок спалювання сухої природної рослинності, стерні, соломи, післяжнивних залишків та сміття.
20 Липня, 2022 р., 08:51
Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати
19 Липня, 2022 р., 10:54
«ДИМ — НЕВИДИМИЙ УБИВЦЯ»: ЧОМУ ПАСИВНЕ КУРІННЯ — ЦЕ РИЗИК ДЛЯ ЗДОРОВ’Я? Війна спровокувала підвищення рівня стресу серед українців. А це призводить до ризикованої поведінки, у тому числі збільшення споживання тютюну. І в контексті цього доречно нагадати про ризики пасивного куріння та вдихання вторинних аерозолів. Згідно з даними ВООЗ, глобальна тютюнова епідемія щороку вбиває понад 1 мільйон людей у світі та близько 13 000 українців, які не є курцями та помирають через хвороби, спричинені вторинним тютюновим димом.
19 Липня, 2022 р., 08:53
Для ліквідації наслідків бойових дій на Київщині у квітні цього року з резервного фонду держбюджету виділено 400 мільйонів гривень, частина з них спрямовується на відновлення об’єктів соціальної інфраструктури та, безпосередньо, закладів освіти.
15 Липня, 2022 р., 15:57
Білоцерківський відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє про те, що у відповідності до статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів», наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10 лютого 2016 року № 39 «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб'єктам» (далі – Порядок), зареєстрований в Мін'юсті 12 березня 2016 року за № 382/28512 (із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства економіки № 142-22 від 21.01.2022), з 15.02.2022 викладений у новій редакції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь