Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Жовтня, 2022 р., 16:33
Повний спектр послуг для започаткування власної справи – консультації та тренінги з профорієнтації, надання консалтингових послуг у сфері бізнес-планування, ведення та розвитку власної справи, інвестиційна та кредитна підтримка, сприяння у пошуку партнерів, надання консультацій та допомоги від соціальних партнерів – і все це на безоплатній основі  можуть отримати мешканці Київщини. Центр розвитку підприємництва дозволяє отримати підприємцям не тільки поради та консультації, а й сприяє у пошуку необхідних приміщень, устаткування, надає допомогу в оформленні всіх необхідних дозволів та документів.
06 Жовтня, 2022 р., 15:31
Зміни щодо сплати збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування
05 Жовтня, 2022 р., 10:12
Аграрії Київщини розпочинають збір технічних культур в області, також продовжується збір овочевих. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба в Telegram.
04 Жовтня, 2022 р., 08:49
   Під час повномасштабного вторгнення неможливо зафіксувати кількість випадків сексуального насилля з боку окупантів. Сексуальне насилля під час війни не має строку давності. Незалежно від того, коли людина заявить про злочин - винного можна буде притягнути до відповідальності.
03 Жовтня, 2022 р., 14:36
З 1 липня стартувала програма "єРобота", заявку на безповоротний грант для власної справи можна подати через Дію. 
02 Жовтня, 2022 р., 13:24
   З сумом і болем сповіщаємо, що,  захищаючи Україну від російських окупантів, загинув на фронті ще один народний герой, житель нашої громади з  села Мала Антонівка –
01 Жовтня, 2022 р., 10:01
   Фахівці Київської обласної служби зайнятості разом з соціальними партнерами підготували для вас безліч цікавих тренінгів, зустрічей з роботодавцями та майстер-класів, які допоможуть розібратися з ситуацією на ринку праці Київщини та навчать, як успішно працевлаштуватися.  Ви зможете більше дізнатися про послуги служби зайнятості, права та обов’язки зареєстрованих безробітних, навчитися техніці пошуку роботи, опануєте навички цифрової грамотності та користування електронними ресурсами, отримаєте інформацію про джерела пошуку роботи, можливості професійного навчання та започаткування власної справи.
30 Вересня, 2022 р., 11:49
Шановні вчителі, вихователі, працівники закладів та установ освіти Узинської громади! Дорогі ветерани педагогічної праці!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь